Lea Šekarić
Printscreen/Youtube
Lea Šekarić

Printscreen/Youtube

Lea Šekarić, Foto: Printscreen/Youtube

Lea Šekarić i Ivana Krunić bile su nominovane za izbacivanje, a budući da je dobila manju podršku publike Lea je sinoć napustila "Zadrugu".

Ivana i Lea su najpre odigrale igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobedu odnela Šekarićeva, ali je i sa dupliranim glasovima imala manju podršku - 14%, naspram 86 % glasova publike koje je osvojila Ivana.

PROČITAJTE JOŠ:


Lea je počela da plače kada je čula da napušta rijaliti, a posebno emotivne bile su i Miljana i Tara, sa kojima je bila bliska. Njih dve su takođe bile u suzama dok su se pozdravljale sa Leom.

- Majka joj uspešna sportiskinja, greota. Ima mnogo drugih koji i te kako ne pričaju. Možda joj je trebalo da se opusti, još neka nedelja - govorila je Miljana.

Lea Šekarić

Printscreen/Youtube

Leu je u studiju dočekala majka Jasna Šekarić, a doskorašnja zadrugarka osvrnula se na vrelu akciju koju je nedavno imala sa Radetom Lazićem.

- Ja ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam neko ko je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. Ne mogu da kažem da me je razočarao, ali svako je rekao šta je imao, videla sam šta misli o tome, i onda nisam htela da izlažem o tome šta mislim. Ja nemam ništa loše o njemu da kažem - rekla je ona u studiju tokom razgovora sa Dušicom Jakovljević.

Lea je potom priznala da se zaljubila u Nikolu Orozovića, te da joj je zbog njega najviše žao što je ispala, jer su tek počeli da ostvaruju prisniji odnos.

Lea Šekarić

Printscreen/Youtube

Lea Šekarić, Foto: Printscreen/Youtube

- Stekla sam stvarno prijatelje u "Zadruzi", ja sam sigurna da je to Mirko, on sve razume. Taman smo se Nikola i ja opustili, tj. on, krenuli smo u neku priču, onda se desila nominacija. Dve nedelje su prošle, ja stvarno mogu da kažem da sam se zaljubila i zato mi je mnogo teško pao ovaj odlazak. Mnogo sam se vezala za neku grupu ljudi. Rekao mi je da će biti sve u redu i da ćemo se čuti kada bude izašao - ispričala je Lea.

U nastavku video-priloga pogledajte kako je sve izgledalo:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

 

 

 

Komentari (3)

Zeka

04.11.2019 10:24

Nema prijateljstva u rijalitiju.

??????

04.11.2019 11:54

Dwfinitivno , devojka je maloumna.

Đole

04.11.2019 13:16

Zaljubljena, baš zaljubljena ušla u Zadrugu. Zaljubljena, baš zaljubljena izašla iz Zadruge. Ali sada zaljubljena u Nikolu.