Miljana i Zola
Printscreen/Instagram
Miljana i Zola

Printscreen/Instagram

Miljana i Zola, Foto: Printscreen/Instagram

Rijaliti zvezda i učesnica treće sezone "Zadruge" Miljana Kulić bila je u vezi sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom tokom druge sezone najgledanijeg rijalitija, u kom su zajedno učestvovali. Iako je Miljana proslavila Lazara, koji je dotad bio neprimetan, Lazar je ostavio Miljanu po izlasku iz Imaginarijuma. Kako Rijaliti magazin saznaje, Čolić je organizovao lažno pomirenje sa Kulićevom da bi ponovo privukao pažnju medija i ušao u "Zadrugu".

Naime, kako izvor blizak Miljani navodi, Čolić je kontaktirao s Miljanom pred sam početak treće sezone i nagovorio je da na Instagram nalogu objavi da su zakopali ratnu sekiru, ali samo da ga njeni fanovi ne bi prozivali i da bi mediji pisali o njemu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Lazara briga za Miljanu, ne može očima da je gleda. O njoj govori sve najgore, prijateljima je rekao: "Krava bolesna, neću, bre, da me zbog nje narod mrzi, bolje da sam dobar s njom." Kada je video koliko ga njeni fanovi, kojih ima mnogo, pljuju, poludeo je. Osim toga, čim je raskinuo sa Miljanom, nikoga nije zanimalo šta se s njim dešava, postao je nevidljiv za javnost, što ga je najviše pogodilo. Onda je zvao Miljanu i rekao joj kako mu je žao zbog nekih postupaka i da bi bilo lepo da se vide, a kako je ona željna pažnje i ne ume da proceni kada su emocije u pitanju, odmah je pala na njegovu priču - navodi izvor i otkriva da joj je majka Marija Kulić zbog toga napravila haos.

Zola

printscreen

Zola, Foto: printscreen

- Kada je Marija saznala šta je Miljana uradila i da je ostavila dete u kući da bi provela nekoliko dana s njim u Doboju, Miljani je sasula sve u facu. Rekla joj je: "Glupačo jedna, vozi te zbog popularnosti, a ti ništa ne vidiš. Gusko jedna glupa." Miljana se naljutila na majku, pa je Marija morala malo da popusti da ne bi imala probleme sa ćerkom, koja je i ovako promenljivog raspoloženja. U rijalitiju sada pokušava da je osvesti i govori joj da ne priča toliko o Zoli i da mu ne daje reklamu jer on samo želi da se dokopa opet honorara i uđe u rijaliti, ali je Miljana, naravno, ne sluša - završava izvor.

Podsetimo, Miljana i Lazar upoznali su se i zavoleli tokom trajanja rijaltija "Zadruga 2", u kojem su se čak i verili! Često su pred milionskim auditorijumom razmenjivali nežnosti, a bilo je i mnogo svađa, raskida. Jedno vreme im je glavna prepreka ka sreći bila Miljanina majka Marija, koja nikako nije bila saglasna s njihovom vezom, a njeno mišljenje do danas nije promenjeno.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Komentari (2)

ceca

10.09.2019 18:34

Po cemu je to on ostao zapamcen,sta je uradio...j... Miljanu,koristio ih u svakom pogledu i sta drugo, ona je tolika budalatina ako u dalje misli o njemu...tamo ljakse odakle si doso,sta je trebao narod da ze nagradi sto te gledao kao nekom truta kako se vuces po imanju...

Jelenko

10.09.2019 20:59

Njihovu vezu je uništila bolesna Miljana. Zola je istrpeo što niko ne bi.