IZNEO I SVE DETALJE TUČE Kristijan poslao važno pismo direktno iz Zabele! Obratio se Karićima, pa potkačio i Čabarkapu! (VIDEO)

Ovo javnost nije znala...

Kristijan Golubović
Foto: Dejan Briza/Alo

Dosta se pisalo o sukobima Kristijana Golubovića i Osmana Karića, ali i o tome da će on ući u rijaliti kako bi se osvetio preko Osmanovog sina, Stefana Karića. Međutim, iz Zabele je stiglo obaveštenje u kom Kristijan objašnjava sve, ali i demantuje da ima želju za osvetom.

Osman je i sam rekao da je reč o glupostima i da su ratne sekire između njega i Kristijana odavno zakopane, a sada se i Golubović oglasio snimljenom porukom, koja je osvanula na Jutjubu.

"Mnogi bi trebalo da se nauče manirima i počnu o meni da pišu i daju javne izjave kao što je to učinio Osman Karić. Više puta sam ukorio degene koji su tražili da mu se nanese zlo zbog navodnog lažnog hvalisanja da me je dobio u nekoj uličnoj borbi osamdesetih. Tačno je da sam se sa njim lično sukobio ranih osamdesetih na Olimp bazenu. Nije bilo konkrente tuče, već razmena par udaraca, i koliko se sećam, Osman mi je uskočio u noge rukama, rvačkim stilom, i tada su stariji mangupi uskočili i sprečili veću tuču", kaže Kristijan.

MARIĆ SAOPŠTIO ŠOK VESTI Kristijan Golubović ulazi u "Parove 8", otkrivamo detalje tajnog dogovora!

Kristijan Golubović
Foto: Dejan Briza/Alo!

"Drugi sukob je bio kasnije, kada sam doveo Kneleta, Žabca i Boleta da se tuku na fer sa nekim momcima sa Bulbudera. Kada smo došli do mašinske škole, došli smo na veću grupu rivala, koju smo pojurili. Našli smo i grupu na čijem čelu je bio Osman. Osman je za razliku od većine tih samozvanih mangupa imao veliko srce za tuču i skočio je na mene odmah. Letele su cigle, kamenice, radile su motke i pesnice, ali smo se sa vrha tog blatnjavog brda u klinču tumbali nizbrdo desetinu metara do terena. Ni tada, ja i Osman nismo imali normalnu tuču, jedan na jedan. Na terenu se nije znalo ko koga bije, gađa i udara", priča Kristijan i dodaje da je tokom tuče koju opisuje naišao Osmanov otac Hajrudin, zvani Rudi, koji je pokušavao da prekine sukob, te da se priključilo još nekoliko starijih Zvezdaraca, koji su sprečili da đavo odnese šalu i da ova tuča preraste u tragediju.

"Imao sam kod sebe i pištolj, ali u to vreme fer tuča, vatreno oruđje se koristio samo ako ga i protivnik potegne", napominje Golubović i objašnjava da bi se članovi njegove grupe uvek posle tuča pomirili sa suparnicima sa Zvezdare i da bi među njima vladalo međusobno poštovanje i uvažavanje.

MINISTAR POLJOPRIVREDE NAPRAVIO HAOS U JUTARNJEM! Marić i njegova koleginica nisu verovali šta govori! (FOTO)

Stefan i Osman Karić
Foto: Screenshoot Instagram

"Razumno govori Osman da to neko od zlih namernika pravi priču. Mešaju decu u davno rešen, naš klinački sukob", tvrdi Kristijan i pominje i Osmanovog sina Stefana Karića, koji trenutno boravi u "Zadruzi 3".

"Žao mi je ako Osman misli da bih ja ikada, bilo kako, pa i verbalno naudio njegovom sinu. Kristijan je legenda, a ne g*vna, kao onaj Žabac Tubić i Čabarkapa us*ani, da laju i diraju tuđe porodice i decu. Ja nikada nisam, niti bih ikada naudio deci, pa ni najvećim dušmanima."

POLOMIĆU MU SVE KOSTI Upućene stravične pretnje Kristijanu Goluboviću zbog kojih će poželeti da ostane u zatvoru!

"Osman je zvezdarski, visokosrčan, mudar, kulturan i vaspitan mangup. Koliko vidim, i sin mu je u tom formatu, mada smatram da je Stefan trebao drugačije, nego da se ortači sa lajavcima i nikojevićima poput Vladimira Tomovića i Radeta Lazića, već sam za sebe da se vozi sa tim nevaljalim devojčicama i gura lično svoju zavodničku priču. Ovom prilikom veliki pozdrav i podrška obojici, jer je Osman pokazao veliko poštovanje prema meni", rekao je Golubovi, a ceo snimak njegovog izlaganja poslušajte u videu:

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi