Kristijan Golubović preživeo haos sa učesnikom "Zadruge": "Startovala nas policija, njega su uhapsili!"

"Bilo mi je neprijatno!"

kristijan golubović
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Golubović odgovorio je na pitanja o tome da li je dobio neke povlastice, budući da je poznat kao intrigantna medijska ličnost zbog njegove burne prošlosti.

Golubović je istakao da nije dobio nikakve povlastice za ulazak u četvrtu sezonu rijalitija.

Aleksandar Kristijan Golubović
 Foto: E-Stock Miloš Rafailović

"Voleo bih da mi nikada ne daju budžet, da bih pokazao da mogu i bez toga. Ja sam živeo i u raju i u paklu, u paklu je ekipa. Kao prvo, ja želim da smo svi isti, sa svim pravima i onda da vidimo ko se odvaja, po kulturi, po ponašanju, po duhovitosti, po pameti, pa čak i po spavanju. Meni je potrebno parče frotira i da spavam kod spomenika, meni to nije problem", rekao je Kristijan.

Miki Đuričić
Foto: YouTube/Printscreen

Kristijan se dotakao i druženja sa Mikijem Đuričićem, koji će mu od septembra biti cimer na velelepnom imanju.

"On je bio kuvar na jednom salašu, i kada smo pričali, pričali smo u grupama, muzici, politici, politici, konjima, o svemu ostalom. E sad, taj incident, kada nas je startovala patrola, jer nije imao papire, pa su njega uhapsili. A Miki je ušao unutra i onda je bio cirkus. Moja se tadašnja žena nešto kao izbudila, pa je i ona napravila scenu, bilo mi je uglavnom neprijatno, jer od jednog kvalitetnog druženja je ispala kriminalna nota", opisao je Kristijan na radiju "Amnezija".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi