Kristijan Golubović
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen/Alo.rs

 Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Sada je Žabac, koga su devedesetih zvali "Don Žuan beogradskog asfalta" jer je uvek "šetao" lepe devojke, prozvao budućeg učesnika "Zadruge 4" kukavicom i otkrio kako su ga zvali u zatvoru.

Kristijan Golubović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Kristijan Golubović ima mozak kao pavijan i priča bajke. To je Kristijan Golubović, koji je, srećom, preživeo zato što su ga smatrali šarlatanom i cirkusantom. Kad sam bio u zatvoru, čuo sam da on tamo cvili kao pašče i da moli non-stop da mu smanje kaznu. I cinkari sve živo tamo, ovi stariji mafijaši ga zezaju i zovu ga Kristina Taster", ispričao je biznismen.

"On se busa da je radio velike poslove u Nemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre i lustere tamo", ispričao je Nebojša.

Žabac dalje navodi da je Kristijan "plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo".

Kristijan Golubović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr*o od straha, a tek da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac, a iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka! On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega."

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

iko

30.06.2020 12:11

svaka ti je na mestu...ziva istina!

mish

30.06.2020 20:04

E sad je zabac dokazao definitivno da je budala!