Suzana Perović i Miki Đuričić
Screenshoot Youtube
Suzana Perović i Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Suzana Perović i Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Novinarska ekipa odlučila je da poseti Kupinovo, budući da su dobili informaciju da se Suzana Perović ne dovaja od Mikija Đuričića, od kog je doživela fizičko nasilje tokom trajanja ''Zadruga 2".

Na putu do Kupinova sreli su komšije koji su bili raspoloženi da popričaju o trenutnoj situaciji koja se dešava u pčelarovoj kući. Budući da Suzana sutra proslavlja rođendan, upitali su ih da li su je videli proteklih dana u Mikijevoj kući, te su odgovorom iznenadili.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nismo je videli, Mikija viđamo da prolazi na sat vremena, pošto nosi onaj prsten oko noge, ali se brzo vrati kući. Šeta psa i vozi biciklu - izjavio je Mikijev komšija.

Karići i Marići uživali na JAHTI! Dok jedan par razmenjuje nežnosti, on se nervira jer ne zna gde mu je žena! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:47 Zaljubljeni kao prvog dana... Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo! Bogoljub Karić i Milomir Marić tradicionalno zajedno provode leto na Crnogorskom primorju, a naš paparaco uhvatio ih je tokom jednog sunčanog popodneva dok su se spremali da se na luksuznoj jahti otisnu na pučinu.

 

- Viđali smo je, ali nisam pričala sa njom, samo je bila u prolazu - ispričala je komšinica J. I.

Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ono što je bilo zanimljivo jeste da su naišli i na Mikijevog prvog komšiju kog deli ograda od kuće, koji se izgleda zbunio u odgovoru. Dok je govorio kako Suzanu nikada nije video, a da su drugi meštani Kupinova izjavili da Miki izlazi na samo sat vremena zbog nanogice koju ima.

Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

- Miki nije kod kuće sada, izašao je na kratko - izjavio je prvi komšija.

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!

 

Komentari (1)

Popaj

16.08.2019 22:00

Treba to prokontrolisati.