Kija Kockar
Screenshot Youtube
Kija Kockar

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Rešila je da uplovi u muzičke vode, a njene pesme na Jutjubu broje milionske preglede. Osim toga, gde god da nastupi puni klubove do poslednjeg mesta.

Kija je bila gošća u emisiji "Premijera", te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je rešila i da otkrije da je sve bio samo izazov.

"Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile."

Kija Kockar

printscreen

Foto: printscreen

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Kija prestala da se bavi pevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Rešila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.

"Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla", kaže ona.

Potom je najavila da u toku nedelje snima spot i da uskoro možemo da očekujemo njenu novu pesmu.

BONUS VIDEO

Pogledajte šta Tijana Ajfon radi bez grudnjaka i u kratkom šortsu kad je niko ne gleda!

 

Milan Milošević otkrio mračne tajne Kije i Slobe! Sad se druži sa kriminalcima, moraće da uđe u Zadrugu zbog para?!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.09.2019. 14:25 Izletelo mu je! Milan Milošević, Foto: G. Todorović/Alo! Milan Milošević je juče u razgovoru sa Saškom Karan i Markom Đedovićem izneo neke mračne tajne Kristine Kockar i Slobe Radanovića. O Kiji je rekao da će morati nešto da uradi ili će ponovo morati da uđe u „Zadrugu".

 

Komentari (1)

??????

11.10.2019 00:59

Koja glupost? Pa, nije pred porodjajem pa da se povlaci sa estrade. Pre ce biti razlog zato sto je pukla kao pevaljka.