HOĆE DA GA STRPA U ZATVOR! Karađorđeva bivša izgubila mleko za BLIZANCE zbog njega! Njena MAMA mu se SVETI i to vrlo SUROVO!

Ne zna šta ga je snašlo...

Karađorđe Subotić
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić požalio se da njegova nesuđena tašta Mirjana Matijašević hoće da ga strpa u zatvor!

Majka njegove bivše devojke Jelene Matijašević iz Vinče, optužila ga je da je njegovom krivicom izgubila mleko za blizance koje je nedavno dobila.

"To je nečuveno šta mi žena radi! Ona je malo starija od Ljube i skoro se porodila. Kaže da je pod velikim stresom zbog mene i da je zbog toga izgubila mlekoza bebe. Zamislite! Čuo sam da hoće da me strpa u zatvor, samo ne znam na osnovu čega. Niti sam kriv, niti s njom imam kontakt. Majka moje bivše devojke Jelene bila je protivnik naše veze jer sam ja dosta stariji od nje. Ali tvrdim da joj nikad niko nije pomogao u životu više od mene, čak sam i na fakultet hteo da je upišem da se emancipuje. Ja je zaista volim i želim joj sve najbolje u životu. Zatečen sam time što sam čuo jer je to jedna divna porodica", kaže Karađorđe.

DONETA ODLUKA! Čabarkapa PRIZNAJE malu Magdalenu?! Sklopio primirje sa Karađorđem, a evo šta čeka Aleksandru kada izađe iz Zadruge!

Karađorđe Subotić
Foto: Screenshoot Youtube

On ističe da bi voleo da uđe u treću sezonu "Zadruge" i još jednom dokaže da je dobar čovek, a od cimera bi voleo da vidi svoju ćerku Aleksandru Subotić.

"Ja kad volim, volim iskreno. Doživeo sam mnogo nerazumevanja, prvenstveno zbog kulturoloških i socioloških razlika. Cela nacija je videla kako me je bivša žena Ljuba vređala, a ja osuđen pravosnažno za 50.000 dinara, koje ona predstavlja kao 300.000. Očekujem poziv za rijaliti jer imam mnogo toga da kažem. Najviše bih voleo opet da vidim u rijalitiju mnoju ćerku Aleksandru, koja je borac", završava Karađorđe.

UNIŠTIO BIVŠEG ZETA! Karađorđe otkrio STROGO ČUVANU TAJNU Zadruge: Video sam kako Lazar GU*I Davida, evo i gde!

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Prvi selfi POVREĐENOM rukom i DRASTIČNA promena! Dea Đurđević NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 22.08.2019. 19:08 Šest meseci od povrede voditeljka blista... Foto: Printscreen Voditeljka Dea Đurđević se još uvek oporavlja od stravične nezgode koju je doživela pre šest meseci. Trudi se da maksimalno uživa, a sada se odlučila na veliku promenu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi