Miljana i Marija
printscreen
Miljana i Marija

printscreen

Foto: printscreen

Zadrugarke Miljana i Marija Kulić ne prestaju da iznenađuju javnost! One su raznim sukobima, spletkama, a ponajviše temama koje se vezuju za trudnoću i abortus mlađe Kulićke, dospele u centar interesovanja.

PROČITAJTE JOŠ:

U jeku skandala oko izbacivanja nove dadilje iz Zadruge zbog Miljanine ljubomore, isplivale su slike iz njihovog apartmana.

Naime, poznato je da se mnogi zadrugari žale da nemaju dovoljno hrane kao i da im je vrlo često isključen šporet tako da ne mogu da skuvaju sebi ručak ili večeru, pa, ukoliko imaju, jedu suvu hranu.

Miljana i Marija Kulić

G. Todorović/Alo!

Foto: G. Todorović/Alo!

Međutim, sudeći po fotografiji koja je danas objavljena na Fejsbuk stranici Zadruge, bar kada su Kulićeve u pitanju, to nije istina.

Naime, na slici se jasno vidi kako Marija jede kuvani obrok u apartmanu. Sve izgeda kao da je hrana dostavljena, spakovana u posudu karakterističnu za onu koja se dostavlja.

Marija Kulić, Miljana Kulić, Zola

printscreen/Facebook

Foto: printscreen/Facebook

BONUS VIDEO

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (1)

jelena

29.10.2019 11:27

Luna je imala hranu u produkciji kad god je poželela,u obe zadruge u kojima je učestvovala. Donosili su joj i kuvano i fast food,po njenoj želji. Zašto je sada problem što Marija ima hranu po ugovoru?