Marija i Miljana Kulić
Alo.rs
Marija i Miljana Kulić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Sada već bivša učesnica "Zadruge 3" Miljana Kulić živela je u nešto lošijim uslovima pre nego što je prvi put kročila u rijaliti. Nakon nekoliko sezona u raznim rijalitijima na raznim televizijama, ona je zaradila ogromnu sumu novca, a sve što je dobila odlučila je da uloži u kuću i od nje napravi luksuzan kompleks za njenu porodicu i sina Željka.

Kako se na slikama može videti, Miljana Kulić je pre rijalitija živela u trošnoj kući, koja nije ni nalik današnjoj. Zidovi bez fasade, oronula kapija i biljke zarasle u korov samo su neki od jezivih prizora starog doma.

Danas je slika potpuna drugačija. Miljana je kuću promenila od poda do plafona, te je u njoj sve potpuno novo. Nameštaj je birala u jarkim bojama, a Željkova soba je uređena po specijalnoj želji mame.

sirotinja

Printscreen/Google earth

Foto: Printscreen/Google earth

Podsetimo, u srpskim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Kulićeva u poslednjoj sezoni "Zadruge" navodno dobijala na nedeljnom nivou 1.500 evra, plus dodatak 500 evra za njenog sina Željka. Po svemu sudeći, Miljana je zaradila ogromnu cifru koja joj je pomogla da izgradi svoj dom i unapredi svoju "rijaliti karijeru"!

sirotinja

Printscreen/Google earth

Foto: Printscreen/Google earth

Fotografije pre i posle Miljanine kuće u Nišu ožete da pogledate u nastavku, u galeriji.

Pogledajte kako njena kuća sada izgleda: