Jelena Pešić
Printscreen/YT
Bora i Bane

Screenshot Youtube

Bora i Bane, Foto: Screenshot Youtube

Veliki šef je obavestio sve učesnike da će Bora Santana i Bane Čolak i ove srede imati priliku da otvore emisiju radija ,,Amenzija", koju će i gledaoci i slušaoci kraj malih ekrana moći da prate i uživaju u njihovom humoru.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadrugari su insipirisali voditelje zbog svih aktuelnih dešavanja, a ono što je privuklo veliku pažnju je odnos Stefana Karića i Ive Grgurić, koji postaju sve prisniji. Budući da se u njihovom gradu nalazi i njegova bivša devojka, Jelena Pešić, odlučili su da se našale na njen račun. Tako se navodo u program uključila njena podrška i otkrila šta je primetila.

Jelena Pešić

Alo.rs/G.T.

Jelena Pešić, Foto: Alo.rs/G.T.

Suza suzu stiže preko onih naočara, nekako su mi lep par. Ona Iva se ne odvaja od Stefana. Čuvaj se, dete i i pogledaj se u ogledalo. Teško joj je, ona samo jede i puši cigarete i gleda kako će da se skloni negde sa strane da to bezbolno prođe - otkrila je Jelenina podrška.

Jelena Pešić

Printscreen/YT

Jelena Pešić, Foto: Printscreen/YT

Jeleni nije teško i glumi žrtvu u celoj priči, mislim da se njoj sviđa drugi momak, a to nije pokazala. Ona je ozbiljna cura koja čeka da se sve slegne, samo glumi žrtvu - otkrio je gledalac.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!