Luna Đogani
Dejan Briza/Alo!
Luna Đogani

E-stock

Luna Đogani, Foto: E-stock

Na popularnim "Zadrugovizijama" pokazala je da ipak u njenoj krivi ima želje za bavljenje muzikom, te je i sama priznala da joj zadrugovizije doprinele njenoj odluci, jer se na sceni osećala kao svoj na svome.

Luna Đogani završila u Hitnoj?! Vrištila od bolova, Marko je polivao vodom!

AUTOR: Srpski telegraf/I. M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 12:08 Prošla kroz pakao. Luna Đogani, Foto: Printscreen Luna Đogani navodno je hitno primljena u bolnicu dan nakon povratka sa letovanja u Hurgadi. Đoganijeva je za dlaku izbegla moždani udar zbog problema sa aritmijom koji godinama vuče.

Nakon uspešnog bavljenja modom, pobedom u Zadruzi jedan odnela je još jednu pobedu, a Đoganijeva je ovoga puta dobila priznanje da je vlasnica najpopularnijeg "haštaga".

Luna djogani

Printscreen/Instagram

Luna djogani, Foto: Printscreen/Instagram

- Mnogobrojne javne ličnosti koje su daleko duže na estradi se ne mogu pohvaliti ovim brojem. Luna Đogani je definitivno najpopularnija mlada dama na ovim prostorima, njen broj folovera na Instagramu raste iz sata u sat.

PROČITAJTE JOŠ:

Blogerkin haštag ima čak 105 hiljada objava, a trenutno je prati čak 424.000 ljudi na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

Komentari (2)

dugi

13.08.2019 19:54

Sve je namesteno. Mozete je poslati i na Evroviziju. Mozete joj dati Ninovu nagradu. Mozete joj dati sve nagrade za glumu. Mozete je kanduidovati i za SANU. Ali ona je sama kazala za sebe da je nemoralna osoba i da ne zasluzuje nikakvu nagradu.