Maja Marinković
Screenshot Youtube
Maja Marinković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

U "Igri istine" koju su zadrugari igrali noćas, Stefan Karić je postavio pitanje, koje je bilo upućeno Marku Janjuševiću Janjušu.

- Još pre sedam, osam, deset dana sam rekao da ćemo smanjiti tu šalu. Žao mi je što se ne šalimo, mogli smo da izdržimo do kraja. Očigledno je i veliki pritisak sa svih strana, pogotovo na meni - odgovorio je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš

printscreen

 Foto: printscreen

- Ja sam srećan što postoje ti klipovi, ja vas nisam video tako, kao ni sebe dok sam se svađao sa Ivanom. Mogu da zamislim kako izgleda i onaj klip za Novu kada sam bio pijan - ubacio se Stefan.

- Ne izgleda uopšte dobro, neću da zameram ni njoj, tako više ne valja, bolje i za mene i za nju da bude normalan, nemam snage više. Mene klipovi ne bole koliko neka komentarisanja, neću joj zamerati ništa, pokušaću da nađem neku pozitivnu energiju. To je osoba koju sam najviše voleo, žao mi je što nismo uspeli do kraja, mogli smo. Sve što sam rekao da je volim, stojim iza toga, neka me ispoštuje. Zakleo sam se u Krunu, ne što želim tako, već je tako moralo biti - dodao je bivši košarkaš.

Maja Marinković, Stefan Karić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.