Maja Janjuš
YouTube/Printscreen
Maja Janjuš

YouTube/Printscreen

Maja Janjuš, Foto: YouTube/Printscreen

Maja je zbog svega ovoga pre nedelju dana raskinula sa Janjušem, a o paklu kroz koji je prošla ćutala je sve dok on nije počeo javno da hvali bivšu ženu Enu i naziva je najboljom osobom na svetu. Tada je objavila prepisku i snimke koji dokzuju da su u vezi.

"On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me jei maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar. Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudara od batina. Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze, rekla je Maja.

Maja Janjuš

Instagram/printscren

Maja Janjuš, Foto: Instagram/printscren

Rijaliti zvezda kaže da je košarkaš išao toliko daleko da ju je ponižavao kao da ju je pokupio na ulici.

"Čupao mi je uši iz ljubomore. Barem 25 puta me je uhvatio za uvo i vukao kada se svađamo. Razmišljala sam da ga prijavim policiji i sigurno bi išao na robiju, ali mi je bilo žao da njegova ćerkica Kruna godinama ne viđa oca."

Janjuš

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Starleta kaže da je na ovo mučenje odlučila da stavi tačku tek kada je shvatila da ju je Janjuš tajno snimao tokom seksa i da je te snimke slao svojim drugovima.

"Klošar me je bez blama snimao tokom se*sa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucenjivao. Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu pre toga vratim istom merom. Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i posle akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može porno-klipovima da me ucenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke.", rekla je ona.

Komentari (6)

mish

10.10.2020 11:52

Joj ala ova laze!!

Nada

10.10.2020 12:01

Ahahahaha a htela si crknuti samo da budes sa njim.Uzeo ti pare i dosao glave ! Bila si kao mis ispod plasta sena. Gde je sada Tiki da te zastiti ?

žena

10.10.2020 13:20

Majo, sada ga blatiš pošto si ga razvela, izblamirala, treba ti rijaliti pa sada razvezala tu cigansku jezičinu, droljetino raspala, sve će ti se vratiti troduplo?????

Nada

10.10.2020 13:51

Pa Majo kada tako pricas tuzi ga i to dokazi na sudu ! Da je sve to istina nebi tvoj otac sedeo skrstenih ruku vec bi nasao nacina da pridje Janjusu !. Ovo sisama htela pa sada placaj tu cenu !

mimi

10.10.2020 14:02

Šta si tražila to si i našla!!Sram te bilo, razvela si čoveka,a sad ti ne valja!Takve kao ti i nisu za bolje!!

Bojan

10.10.2020 18:04

Cuj,nisam smela da izadjem iz kuce da me ne vide...pa ti i sad ne bi trebala da izadjes iz kuce,pa ni u novine nznm ko te metnuo takvu,prelepu...Strasno