Šmizla Filip Reljić
Printscreen/Youtube
Šmizla Filip Reljić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube
Ivana Krunić Filip Reljić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Jovana Novakov je navodno polupala šoferšajbnu na Reljićevom automobilu, a potom mu je razbila telefon i nanela mu povrede na vratu

- U jednom trenutku su upali u saobraćajnu gužvu, a iz drugog automobila, u kojem su bili Šmizla i njen suprug, počeli su da im trube i da zahtevaju da se sklone kako bi oni mogli da prođu. Budući da to nije bilo moguće, postajali su sve agresivniji, još više su trubili i uznemiravali ostale učesnike u saobraćaju - ispričao je izvor za „Alo!“.

Sarina mama Indira

printscreen

 Foto: printscreen

Nakon kraće pauze, kolona vozila je lagano počela da se pomera, a onda je Reljić primetio da ga automobil koji mu je trubio prati sve vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

- Filip je zbog toga rešio da stane na jednoj benzinskoj pumpi kako bi ih upitao u čemu je problem. Tek je tada nastao problem, jer su Šmizla i njen suprug izašli iz automobila i oboje nasrnuli na Reljića. Taj muškarac je držao Reljića, a ona mu je za to vreme polupala šoferšajbnu, otela mu telefon iz ruke i bacila ga na zemlju, a onda ga je uhvatila za vrat i nanela mu povrede u vidu ogrebotina - ispričao je izvor za „Alo!“ i dodao da je Ivana Krunić nije povređena u incidentu. Reljić je nakon toga potražio medicinsku pomoć, ali i pravnu, pa da je slučaj prijavio policiji.

Šmizla

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Tačno je da Filip trenutno nema mobilni telefon i tačno je sve što ste čuli, međutim, Filipa je advokat posavetovao da ne daje izjave za medije dok se slučaj ne okonča. On je već podneo krivične prijave protiv svih učesnika u incidentu, a nakon toga moći će da izađe i javno otkrije sve ono o čemu trenutno mora da ćuti - rekla je Filipova majka Indira Reljić za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: