Veljko, Luna, Sloba, Anabela
Alo!

Veljko, Luna, Sloba, Anabela

Alo!

Foto: Alo!

Anabela Atijas u dvorištu je, podstaknuta aferom Janjuša i Maje, počela da priča o vezi njene ćerke Lune Đogani i Slobe Radanovića.

"Mi smo sedeli i došla je Ceca sa decom, a on (Veljko Ražnatović) je bio njena prva, ona klinačka ljubav. I ona se toliko uznemirila kad ih je videla. A tu za stolom prekoputa nje vidim sedi Sloba i čačka telefon. I ja ga zamolim da je pozove da plešu, jer ona je bila na ivici da zaplače", počela je Anabela.

Anabela i Sloba

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Atijasova je objasnila da je ona Radanovića pre toga znala površno sa emisija i snimanja raznih i da nije imala pojma ni da ima devojku. Kako je istakla Anabela, to je bilo dve godine pre rijalitija i Luna posle tog plesa Slobu nije ni pomenula.

"Sedmi dan je on njoj rekao da je njegov brak loš, da se razvodi. Ona je toliko bila zaljubljena u njega, pa je ona priznala da je zaljubljena, ali je rekla da toga nema sa njegove strane", otkrila je Anabela.

 

Komentari (2)

SVETLANA

05.06.2020 19:47

LAZE. On je tada imao devojcicu,,,a ona je prekinula tu vezu,,,a potom i Anastasijinu.

Irini

06.06.2020 13:12

@SVETLANA - Veljko ima svoju porodicu, to su bile klinačke igrarije. Kopajte po naftalinu sada, da bi imali priču po medijima.Stoji činjenica da je Sloba bio, jedina iskrena i čista ljubav/obostrano/ Lunina i da ga nikada nije prebolela.zbog njega je završila od psipoterapeuta. . Samo je potisnula osećanja duboko. Ovog sadašnjeg djilkoša ne voli, to je samo njena uobrazilja da ima nekog pored sebe. Oni sigurno neće biti zajedno, raskinuće vezu sto posto.On nju psihički zlostavlja i oblikuje .Manipulator