Iva Grgurić
printscreen
Iva Grgurić

Printscreen Instagram

Iva Grgurić, Foto: Printscreen Instagram

Dečko hrvatske starlete Ive Grgurić, Andrej Kalezić ulazi u "Zadrugu 3" da se obračuna sa suparnikom Stefanom Karićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je rešio da sve raspravi pred kamerama.

- Andrej hoće da uđe iu "Zadrugu" da bi se fizički obračunao sa Stefanom Karićem. Rekao mi je da će ga prebiti, a besan je na Ivu što je započela vezu sa njim. Obećala je da će mu biti verna, ali nije izdržala, već se smuvala sa Karićem. On je odmah kontaktirao produkciju Pinka i predstavio se, pitao da li može da uđe u rijaliti i da raspravi sve pred kamerama sa svojom devojkom i njenim novim dečkom - rekao je izvor.

Iva Grgurić

Printscreen

Iva Grgurić, Foto: Printscreen

Iva je njega snimila kada je došao svojim Ferarijem u Split. Razmenili su brojeve, posle nekoliko dana je došla kod njega u Budvu i tako je sve počelo. To se sve dešavalo mesec dana pre "Zadruge". On je njoj dao da koristi njegov Ferari, ali su se posvađali kada je ona htela da ga odveze u Hrvatsku, on to nije hteo ni da čuje. Jednom prilikom mu je tražila 3.000 evra i on joj je dao, samo za krpice u "Zadruzi". Zato je on sada još više besan, jer se oseća izigrano i iskorišćeno - nastavio je izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Kalezic (@andrejkalezic) on Aug 18, 2019 at 3:44am PDT

- On bi trebalo da za nekoliko dana doputuje iz Crne Gore na razgovor sa produkcijom Pinka za ulazak u rijaliti - završio je izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Kalezic (@andrejkalezic) on Jul 22, 2019 at 3:24pm PDT

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (3)

gale

06.11.2019 13:43

oce ga milogorac nalupat.

Emi

06.11.2019 13:52

Ne trebaju nam nasilnici i siledžije.

Lida

06.11.2019 22:21

Taj folirant na instagramu nema ni jedne slike sa Ivom,nego je to neki "Sukijev paćenik",koji pokusava da se ugura u Zadrugu,a Iva ga vjerovatno ne poznaje uopće! Umisljeni jadnik,koji nasiljem misli " riješavati to sto Iva nije htjela Sukija!", nije potreban Mitrovicu..Jedino ako ne puca na to da izazove Karica na diskvalifikaciju,posto im je on trn u oku haha.Iva izabrala normalnog momka,a nece " njih nabildane " momke,sumnjivih biznisa i morala! Mora da i toga Ana Korać pozna,kroz"biznis"!