Ivana Krunić
Foto: YouTube/printscreen
Ivana Krunić

Foto: YouTube/printscreen

Ivana Krunić, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Ivana Krunić počela je da histeriše nakon današnjeg pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" na kontu nedavnog haosa koji je napravila zbog toga što svom dečku Banetu Čolaku nije dozvolila da pojede keks sa njenih butina.

"Za moje spotove i za svaki scenario u spotu sam zadužena ja. Iza svake scene što je vezana za spot, stojim iza toga. Uvek postoji razlog zašto je to tako. Kada sam na bini, nemam problem ni da budem u tanga bodiju. Ali jeste keks s polnog organa. Mene Tomović nikada nije pipnuo za s*se, d*pe ili bilo šta... Bane je pazio, jer zna da ja ne želim da radim to" - rekla je Ivana.

"Ali znaš kako se on ružno osećao kada si ti bacila taj keks?" - umešao se David.

Bane Čolak i Ivana Krunić

Foto: YouTube/printscreen

Bane Čolak i Ivana Krunić, Foto: Foto: YouTube/printscreen

"Bane je pokušao da me smiri, da me poljubi, da me zagolica... Da bih se opustila. Prvo mi je bilo ponižavajuće gde je završio taj keks. Ja sam Banetu pre toga rekla da se meni ne dopada to i zamolila sam ga da odustanemo" - nastavila je Ivana.

"To je jedna sasvim obična igrica u kojoj si ti obučena kompletno i u kojoj tvoj dečko jede keks sa sebe. Ti ovde samo s Tomovićem što nisi imala s*ks" - obratio se Milan Milošević Ivani.

"Mene Tomović nikada nije uhvatio... Meni je bilo neprijatno" - histerisala je Krunićeva.

"Da je bio Tomović, da li bi jela?" - upitao je Milan, Ivanu.

"Ne bih dozvolila ni da mi je najbolja drugarica" - nastavila je Ivana.

"Ovako te je uhvatio, po genitalijama! Pričamo oi tehničkim stvarima. Ako te uhvatio ovako i podigne, kako te nije dotakao?" - skočio je Đedović.

"Ti si rekla Bori da si ti nimfomanka u s*ksu i da imaš 11 orgazama dnevno, a ovo je bila jedna igrica" - nastavio je Milan da priča Ivani.

"Ja sam ovde pričala o svemu i svačemo, ali nisam ovde želela da ima slika gde je on zagnjurio između mojih nogu sa svojom glavom" - rekla je Ivana, a onda se posvađala sa Borom i Mlađom, da bi se umešala u sve i Aleksandra.

"Sve sam videla šta je radila sa Tomovićem... Ivana, ovo je bila igrica. To nije ništa strašno" - rekla je Aleksandra.

"Pa Tomović te je nabijao na k*rac" - obratio se Mića, Ivani.

Nakon svađe sa Borom, Ivana je napustila sastanak i izašla ispred kuće kako bi plakala. Onda je svoje mišljenje rekao i Bane Čolak.

"Sve što sam rekao, stojim iza toga. Ja i dalje mislim da je to foliranje, ona se tada naljuti na mene.... Ja ne mogu da shvatim da je ona tako reagovala, ali ona ima takvo viđenje toga. Nije mi normlano da se ona tako ponaša" - rekao je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.