Ivana Krunić
Printscreen/YT
Ivana Krunić

G.T./Alo.rs

Ivana Krunić, Foto: G.T./Alo.rs

Ivana Krunić je propatila tokom detinjstva i tinejdžerskih dana jer su je maltretirale devojčice iz blokova, gde i danas živi. Bivša pevačica grupe "Luna" i aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" vuče ogromne traume jer je bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja, što je rezultiralo time da je ona jedno vreme pored sebe stalno imala nekoga ko ju je čuvao i pazio da je neko ne napadne.

Jedan od ključnih razloga što je Ivana ušla u rijaliti je taj što je odlučila da pobedi strahove iz prošlosti i suprotstavi im se. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ivana je oduvek bila atraktivna i lepuškasta devojka, od onih na koje su ljubomorne sve ostale devojke u školi. Uvek je bila doterana po poslednjoj modi, a kosa joj je bila besprekorno sređena i doterana. Kao takva privlačila je pažnju dečaka i momaka, što se ostalim devojkama nikako nije svidelo, te su smislile pakleni plan kako da joj unište život. One su bile starije od nje, a samim tim i dosta snažnije. Klasične geto devojke iz blokova. Jednom prilikom, kada se vraćala sa treninga, čekale su je između dva haustora i uvukle je u mrak. A onda je usledilo pravo maltretiranje", ispričao je izvor blizak Ivani.

Ivana Krunić

Screenshot Youtube

Ivana Krunić, Foto: Screenshot Youtube

"Jedna je držala nož i sve vreme je pretila Ivani da će joj iseći obraze ukoliko bude vrištala. Njih tri su je čupale za kosu, dok je četvrta stajala s nožem. Onda su joj otele torbicu, iz koje su sve istresle na pod i počele da lupaju i gaze nogama. Čak su joj i telefon tresnule tako da su ga polomile", navodi izvor blizak pevačici i otkriva čime su joj pretile.

PROČITAJTE JOŠ:

"Fu*ice mala, ovde mora da se zna ko je glavni. Ti si niko i ništa, a mi smo kraljice. Imam da ti isečemo lice, da ti uništimo tu lepotu pa te nijedan više neće pogledati", vikale su dok su ke čupale i šamarale.

Bacile su je na patos i terale da im ljubi patike. Tada je neko naišao i nasilnice su pobegle. Stvar je prijavljena policiji, a one nikada nisu odgovarale za svoje delo. Čak su nastavile da prete Ivani da će je ubiti od batina čim je budu srele samu. Nakon tog incidenta dugo nije smela da ide sama ulicom i stalno je bila u muškom društvu", završava izvor. 

Ivana Krunić

Printscreen/YT

Ivana Krunić, Foto: Printscreen/YT

"Kroz blokove u kojima živim dinama ne možeš da prođeš, a da ničega ne plašiš. Jednom sam čak bila svedok kada su u mom ulazu upucali dečka. Ono šta sam proživljavala u detinjstvuje bilo je stravično. Pored mene je uvek bio neki muškarac da me grupa devojaka ne bi isprebijala", rekla je Ivana pred ulazak u rijaliti.

BONUS VIDEO:

Dalila uplašena za njegov život! Zbog toga bi mogla da napusti Zadrugu?!