Ivan Gavrilović
pintscreen
Ivan Gavrilović

alo!

Ivan Gavrilović, Foto: alo!

Pevač Ivan Gavrilović pobegao je iz „Zadruge“ brže nego što je u nju ušao. Kamere nisu zabeležile njegovu bežaniju, a i ukućani su ostali šokirani, kada je stiglo pismo Velikog Šefa u kojem ih obaveštava da Gavrilović više nije učesnik, te da će Televiziji „Pink“ morati da plati kaznu od 50.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivan je juče za „Alo!“ potvrdio da je zbrisao, a kao razlog naveo je zdravstvene probleme.

- Pobegao sam iz „Zadruge“ zbog zdravstvenih problema. Nisam mogao da podnesem visok krvni pritisak i preskakanje srca, sa čime se suočavam od 1987. godine, a to sam prijavio i lekarima, i psiholozima, i produkciji - kaže Gavrilović za „Alo!“ i objašnjava:

Ivan Gavrilović

pintscreen

Ivan Gavrilović, Foto: pintscreen

- Sa 19 godina bio sam u vojsci u Paraćinu, za vreme strašnog masakra, kada su ubijeni vojnici koji su s bili mnom u kasarni. Taj strah, koji se tad rodio u meni, da ću i ja biti ubijen, ostao je u meni svih ovih godina. Te, 1987. godine dobio sam aritmiju, a usled stresa povremeno imam i hipertenziju, zbog čega pijem lekove već više od 30 godina - kaže on.

Kako nam je rekao, u „Zadruzi“ je teško podnosio pritisak i osetio je da mu srce preskače, zbog čega je dobio i napad panike, te im je, navodno, tražio terapiju, koju, kako kaže, nije dobio na vreme.

Sani i Natalija mogu da mi popu*e!

Ivan je u „Zadruzi“ stigao malo šta da uradi, ali je uspeo da okonča tridesetogodišnje prijateljstvo s Natalijom i Sanijem iz grupe „Trik ef-iks“. Naime, oni su se u rijalitiju posvađali na krvi i nož, iako su se decenijama pre toga družili, a čini se da pomirenja neće doći ni napolju, jer su Natalija i Sani opleli po Ivanu čim je napustio Šimanovce. Oni su, naime, izjavili da on boluje od bipolarnog poremećaja, a kad smo Ivana upitali da to prokomentariše, osuo je drvlje i kamenje po bivšim drugarima. - Mogu da mi popuše ku*ac i jedno i drugo. Ako sam ja bipolaran, ne znam onda šta su oni. Kako ih nije sramota da pričaju takve stvari?! Mada, kad malo bolje razmislim, pričali su oni i gore stvari. Supruga mi je rekla da su i za nju pričali da je transvestit, a rodila mi je dvoje dece. Kaže da su pričali i da nismo imali hleba da jedemo, što je notorna laž. To govori o njima, a ne o meni - ogorčen je Gavrilović.

- Oni su tamo u gužvi i haosu, a ja razumem da nas je puno i da svako nešto traži, ali bi pacijenti s konkretnim zdravstvenim problemom trebalo da imaju prednost u odnosu na sve druge učesnike. Dešavalo se da po tri-četiri dana ne dobijem lek - kaže on. Zbog toga je i rešio da pobegne.

- Preskočio sam zid u ekonomskom dvorištu, delu u kojem su životinje. Popeo sam se na ogradu visoku tri metra uz pomoć pomagala. Maskirao sam se, stavio sam kačket, prebacio sam duksericu preko leđa i trčao sam preko njiva. Dokopao sam se do auto-puta, a onda sam stopirao i čovek koji je vozio „audi A6“ zaustavio se, prepoznao me je i rekao mi: „Upadaj!“. Tako sam pobegao iz te ludare - kaže pomalo šaljivo, pomalo ozbiljno Gavrilović.

Celi dan proveo je po bolnicama i na pregledima, te kaže da poseduje svu medicinsku dokumentaciju koju će priložiti ukoliko dođe do suda.

- Čuo sam da je Veliki Šef rekao da će zahtevati da im isplatim 50.000 evra, ali mislim da od toga nema ništa. Sumnjam da će doći do suda i tužbe, ali ako dođe, braniću se. Iskreno se nadam da ćemo se nagoditi, da ću možda ući ponovo, ali pod nešto drugačijim uslovima... Ne znam, videćemo - kaže za „Alo!“ Ivan Ivanović. 

Reči koje je Ilda izgovorila pokojnom Šabanu nikada neće zaboraviti!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 19.09.2019. 19:10 - 19.09.2019. 20:41 "S njim je bilo teško, ali bez njega još teže" Magazin IN, Foto: Screenshot Youtube Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković i ove subote u novom izdanju emisije imaće aktuelne i zanimljive goste - pevačica i pobednica druge "Zadruge" Luna Đogani, pevačica Ilda Šaulić, voditeljka Dušica Jakovljević, kreatorka Verica Rakočević, glumica Srna Lango, trener za lični razvoj i pisac Jovana Heismayr.

 

 BONUS VIDEO:

Ivan Gavrilović progovorio o susretu sa Mikijem Đuričićem, nije ni svestan šta mu se sada sprema!

 

Komentari (1)

Krsi

20.09.2019 10:59

U A6 i onda 200 na sat..?