Iva Grgurić
E-stock
Iva Grgurić

E-stock

 Foto: E-stock

Ogovara je ceo Osijek

Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

- Ona je bukvalno pobegla u "Zadrugu" da bi se spasla od kamataša! Ceo Osijek priča da su zelenaši jurili Ivu. Početkom leta prošle godine od njih je pozajmila 15.000 evra jer se, verovali ili ne, kockala! Taj dug je rastao i za godinu dana se duplirao! Rekla mi je da je sve vreme u rijalitiju strepela da zelenaši ne proganjaju njenu porodicu, koja nema ništa sa njenim dugovima. Zato im je odmah posle pobede u "Zadruzi" vratila čak 30.000 evra.

Uprkos tome, starleta je rešila da promeni lični opis, pa je na na ulepšavanje u jednoj klinici za estetsku hirurgiju i kod frizera spiskala još 4.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Jul 15, 2020 at 3:27am PDT

- Moja Iva nije bila zadovoljna izgledom, otišla je na remont odmah posle pobede u "Zadruzi". Zategla je lice botoksom, podigla kapke, korigovala usne, ubrizgala hijaluron u jagodice, nadogradila trepavice, prepravila tetovažu obrva i nadogradila kosu! Iako joj svi kažu da više ne liči na sebe, ona je baš zadovoljna - kaže naš izvor.

- Obukla se od glave do pete u jednoj od najskupljih radnji. Obnovila je celokupan garderober, a potom je sebe častila i novim telefonom od 1.000 evra - priča Ivina drugarica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Jul 13, 2020 at 10:46am PDT

Poslednje pare Grgurićeva je dala na putovanje. Već je platila 3.000 evra za aranžman u luksuznom hotelu u Turskoj za nju i Filipa.

- Častim dečka zbog pobede u "Zadruzi"! Hoću svima da pokažem da nisam škrta, a nisam ni sponzoruša! Svi su očekivali da ću da šutnem Filipa čim napustimo rijaliti, ali mi ne pada na pamet. Ostala sam s njim iako nije bogataš - rekla je nedavno Iva.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

ccc

18.07.2020 10:23

Bacila si pare devojko...

Živojin

18.07.2020 10:46

A njen honorar? A Filipov honorar? Opet će oni u Z4.

Ha

18.07.2020 16:04

Ne postoji novac, koji se ne moze potrositi. Sta ocekivati od starlete, koja je za novac opsluzivala starca? Svi oni zarade neki novac u rijalitiju, spiskaju ga na gluposti i eto ih opet u rijalitiju. Ovog leta su im jos dodatno propali planovi o pruzanju usluga za novac po jahtama u CG i sada su u velikom problemu. Gde ce, sta ce, pa u rijaliti. Isto je i sa estradom. Preko vikenda zarade, preko nedelje spiskaju sve, kad kvrc, nema izlaska iz zemlje, nema tezgi i kuku lele.

Koliko

18.07.2020 16:11

Znam, samo je par ucesnika pametno ulozilo novac zaradjen u rijalitiju. Zorica Dukic, Dalila i Dejan, delimicno i Gastoz, evo mozda i matora, naravno Zorica Markovic i niko vise. Svi ostali, brze bolje, silikoni, botoksi, auta, krpice, satovi, tetovaze, estetske operacije i leto prodje, pare potrosene i gde bi na besplatan pansion nego u rijaliti.

maja

18.07.2020 18:35

To se zove vratila dugove a ne spiskala. A tako i valja/