Zadruga 3, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Luna Đogani

Screenshot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshot Youtube

* Luna Đogani je u drugoj sezoni rijalitija Zadruga uspela da dođe do prvog mesta.

Željko se prvo obratio svim vernim gledaocima Pink televizije koji su 10 meseci pratili najturbulentnija dešavanja na impozantnog imanju i otkrio nove planove za treći serijal.

Luna i Marko, Foto: E stock

 

"Pripala mi je čast da titulu pobednika ''Zadruge 2'' predam ja. I pored toga što ja nisam Veliki šef, ja sam samo deo tima. Rekao bih da je moja supruga veći deo. Mnogo sam srećan jer smo sa ''Zadrugom 2'' oborili sve rekorde. 4.200.000 gledalaca je bilo uz nas. ''Zadruga 3'' će imati više lepog vremena i zbog toga ćemo je prebaciti iznad i ispod vode. Pored ove divne zgrade koja je dobila naziv po imenu moje majke Milenije, otvorićemo dva velika studija, jedno će biti Šeksiporovo pozorište, a drugo sportska hala u kojoj će se zadrugari takmičiti. U svakom slučaju, želim da se lepo provedete večeras i da ostanemo što duže", započeo je Željko, a onda je pozvao i Lunu da mu se pridruži na bini.

Luna Đogani

Screenshot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshot Youtube

"A sad Luna! Luna, čestitam ti pre svega pobedu. Želim da ti od srca predam ovu titulu i neka ti je sa srećom", izjavio je vlasnik TV Pink.

"Želim da se zahvalim svojim ljudima, mojoj porodici, mojim prijateljima, koji su od mene napravili potpuno drugu osobu", zahvalila se Luna, a potom je Maja nastavila da izvodi svoje najveće hitove.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Pogledajte BONUS video:

Anabela jednom rečenicom brutalno PONIZILA Gagija, pa osula paljbu po Slobi Radanoviću!