Luna, Anabela, Gagi, Marko
YouTube/printscreen

 

Luna, Anabela, Gagi, Marko

YouTube/printscreen

Luna, Anabela, Gagi, Marko, Foto: YouTube/printscreen

Protekle noći u "Zadruzi 3" se odigravala velika drama kada je Marko Miljković ponovo izneo tvrdnje da je Anabela Atijas nemarna majka, te da je svoju ćerku Ninu ostavljala bez dinara i da je on morao da joj pozajmljuje novac.

Ovim povodom mi smo stupili u kontakt sa Ilijom Pečenicom, Luninim najboljim drugom i prijateljem cele porodice Đogani i Atijas. On je veoma dobro upućen u odnose ovih porodica, te je za naš portal otrkio istinu o tome šta se dešavalo dok je Anabela bila na nastupima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ilija Pecenica (@ilijapecenica) on Jun 7, 2017 at 10:14am PDT

- Zaista nisam želeo da se oglašavam povodom rijalitija sem što sam velika podrška Anabeli kao majci i smatram da jedna majka i ima apsolutno pravo da razgovara sa detetom o svemu, pogotovo ako joj se dete pre toga žalilo na neke stvari. Ona je majka i njeno legitimno pravo je da svom detetu kaže sve šta misli, a na detetu je da li će prihvatiti ili ne. Posle sinoćne situacije koja me je zaista jako potresla i zbog Anabelinih kolega i prijatelja i publike koju ima jer je 25 godina na sceni, odlučio sam da kažem svoje mišljenje. Sticajem okolnosti poznajem lično dosta ljudi, jer sam frizer i imam saradnju sa dosta ljudi generalno, tako i sa Anabelinim kolegama! Samo ću reći: Anabela, drži se apsolutno svi znamo kakav si roditelj i sta si sve radila za svoju decu i radiš i dalje, počevši od borbe za Lunu, išla si u boj sa svima, tako isto za Ninu i Blankicu! E ovako, što se tiče novca za Ninu, Anabela svaki put kada je krenula na neki put ako ne stigne da se vidi sa Ninom ostavi novac kod mene u salonu, koji se preda Nini. Milion puta je ostavila i po 3, 4 hiljade, a ode u petak i vrati se u nedelju, gde sam joj lično ja milion puta rekao: "Što ženo toliko ostavljaš, ideš faktički na dan i po", gde ona kao majka kaže: "Otkud znam, mozda joj zafali". Anabela je osoba koja misli na sve! Nikada u životu nije koristila prijateljstva da bi prošla lagodno, svaku svoju uslugu i meni kao prijatelju je platila, nikada dužna ostala nije čak i kad joj ja kažem: "Anabelči, sad te častim", ona mi kaže: "Nemoj molim te, dušo, to je tvoj posao". Putovao sam sa njom na nastupe par puta vikendom gde je išla i radila da bi deci bilo sve potaman, Novu godinu je pevala u Makedoniji, dnevnu žurku, pa trčala na avion nazad za Beograd, pa sa aerodroma direkt za Zagreb da bi pevala uveče u Zagrebu, da bi zaradila za svoju decu - rekao je Ilija, a onda otkrio kako je izgledala sporna situacija koju je Miljković spominjao u Beloj kući:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ilija Pecenica (@ilijapecenica) on Jun 2, 2017 at 9:02am PDT

Komentari (2)

sneg

05.04.2020 20:06

Tinejdžerka koja u tim godinama ostaje sama ili ide na putovanja uz saglasnost maj

snezana

05.04.2020 20:09

Naravno da će prijatelji braniti. Ali to nije bitno. Bitno je da su deca prepuštena ulici. Nebitan je i Marko i ostali. Bitan je roditelj. I starije dete ostavljeno maloletno kada se mama zaljubila