Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Baka Prase

Printscreen Instagram

Baka Prase, Foto: Printscreen Instagram

Tek što je gotova "Zadruga 2" počeli su preogovori TV Pinka sa potencijalnim učesnicima treće sezone, a jedan od njih je i popularni jutjuber Baka Prase.

Naime, Bogdan Ilić, kako je pravo ime 22-godišnje internet zvezde, pre tri dana bio je na razgovoru s direktorom TV Pink Željkom Mitrovićem zbog dogovora za ulazak u rijaliti na jesen, pišu beogradski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Bogdan je kul lik i produkcija smatra da bi on bio odličan takmičar. Duhovit je, sposoban da zabavi široki auditorijum, o čemu svedoče i njegovi milionski pratioci i pregledi na Jutjubu. Sa druge strane, i Bogdan bi tu našao svoj interes. Osim što bi mogao da zaradi veliki novac, on želi da ojača svoju mrežu i tako zadrži poziciju najjače zvezde među mladima - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je Mitrović, takođe, oduševljen Ilićem.

Zadruga, Željko Mitrović

Promo

Zadruga, Željko Mitrović, Foto: Promo

- Željko smatra da bi baka Prase bio odličan učesnik, pa se zato nije libio da mu ponudi veći honorar nego drugima. Pošto Bogdan ne bi mogao dugo da ostavi svoju publiku bez kllipova na koje je ona navikla, on bi eventualno pristao da uđe na mesec dana - da tako dodatno poveća svoju popularnost, a onda se vrati redovnom poslu. Kako stvari stoje, Željko bi mogao da prihvati, ako zaključi da bi Ilić privukao mlađu publiku i tako povećao rejting rijalitija.Njegove fanove sigurno bi zanimalo kako se Jutjub zvezda ponaša van klipova. Nema sumnje da bi "Zadruga 3" uz njega mogla da bude veoma gledana - zaključuje sagovornik, dok Ilić nije ništa komentarisao.

BONUS VIDEO:

Bivša zadrugarka otkriva: Muškarci plaćaju Ani Korać 500, a Sanji Stanković 250 evra!

 

Komentari (1)

Kiki

22.07.2019 07:46

Ja samo znam da cu ga sigurno odpratiti, ako udje u zadrugu.