Luna Đogani
Youtube/Printscreen
Luna Đogani

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Anabela Atijas je nakon ulaska u Zadrugu tako reći totalno promenila tok rijalitija. Ona je izgleda uspela da naruši i odnos između svoje kćerke Lune i bivšeg muža Gagija.

Njih dvoje su se posvađali sinoć neposredno pred početak žurke u Zadruzi.

- Tu smo gde smo i ovde nas je četvoro. Tvoje raspoloženje utiče na nas - rekao je Gagi, Luni.

- Ne mogu da se osećam loše? - rekla je ona.

- Ti ne znaš šta pričaš. Ti okrivljuješ sve nas. Nemoj da me praviš budalom. To je ružno što pričaš. Govoriš da hoćeš da umreš! To je ružno! To više ne mogu da slušam, Luna. Idi reši to sa njim, završavaj priču. Ti moraš da paziš šta ti pričaš. Ne možemo svi da budemo krivi zbog tvog stanja. Tebi je najbitniji Marko ovde i sa njim treba da rešiš problem - govorio je Gagi.

Luna Đogani

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 - Ja sa njim nemam problem. Da, imam problem kada se mama i on svađaju. Ja tebe ne krivim. Ti si sinoć bio sa mnom sve vreme. Ti si se pronašao. Na mene se dosta ljudi dere, treba samo neko da me zagrli i ćuti. Izvini, da li mi opraštaš? - izjavila je Luna.

- Ne opraštam ti. Boli tebe d*pe za sve nas. Ti si fenomenalna - pričao je Gagi.

- Dobro, ko je sledeći? Dobro, bila sam ljubavnica i šta je problem? Loša sam ćerka, loša sam devojka, odvratna sam i lepo me se svi odreknite... Ne znam šta da vam kažem - rekla je Luna.

- Nema to veze sa tom pričom. Te kletve koje koristiš, to je užas. Neću da idem na žurku, jer plačeš tu kao p*zda. Sada si mi nabila krivicu. Glupa patetika, ista si kao tvoja mama. Tako se i tvoja mama ponašala, hajde mrš tamo! Sama rešavaj probleme sa svojim dečkom. Onda ti je Marko kriv - rekao je Gagi.