Gagi Đogani
Screenshot Youtube
Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Denser koji sada boravi u "Zadruzi 3" nije zadužio nikoga da vodi računa o njegovom stanu i troškovima, pa se odmah u hodniku može uočiti hrpa nagomilanih računa adresiranih na njegovo ime.

Gagi Đogani skućio se na periferiji Beograda. Zgrada je prekrivena grafitima, ispred ulaznih vrata je brdo računa adresiranih na Gazmena Žoganija. Deluje da ovaj rijaliti učesnik nije razmišljao unapred da angažuje nekog ko će se pobrinuti za troškove do njegovog povratka u realnost.

- Sigurno će mu isključiti struju, jer ovde ima najviše računa iz Elektrodistribucije i Infostana. On, inače, nije bio platežno sposoban da obaveze izmiruje na vreme, ali to će biti ozbiljna cifra kad izađe iz rijalitija - kaže jedan od komšija.

PROČITAJTE JOŠ:

Gagijeva komšinica iz zgrade kaže da su svojevremeno imali sa njim problem oko novca za održavanje zgrade:

- On je meni kao komšija dobar, nismo mnogo bliski, ne pijemo kafu zajedno i slično, ali kad god nešto treba, tu smo jedni za druge. Nedavno je mog supruga zvao da mu pomogne kad mu je voda curila. Bio je i bolestan, pa je jedna baka iz kraja čuvala njegovu ćerkicu Ninu. Nekad su se žalili da ne ispunjava obaveze za održavanje zgrade i da ne daje novac, ali ne znam šta je sa tim sada.

S druge strane, čim se iz ovog objekta izađe, na svega par metara su tezge sa potrepštinama za dom i alatima, jer je pijaca u blizini. Tu otkrivaju da Gagi neretko svrati kod njih, ako ništa, samo da se javi.

PREPORUČUJEMO I:

- Gagija sam svakodnevno viđao pre nego što je ušao u rijaliti, ništa loše za njega nemam da kažem. Bio je u vezi sa jednom Milenom koja je stalno kod njega boravila i ona je za mene najbolja žena. Uvek je bila fina, žao mi je što nisu ostali zajedno. Gagi je imao svoje teške momente, ali poslednjih godina se potpuno promenio. Uvek mi je drago da ga vidim - priča denserov sused dok radi na tezgi.

Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Na ulasku u pijacu nalazi se radnja zdrave hrane, gde je Gagi stalna mušterija.

- Često svrati, bademe i lešnike kupuje za ćerke. Kad god je tu pazari nešto i uvek je pristojan - kažu radnice, dok iz obližnje prodavnice dodaju i da ih je Đogani sve častio kada je Luna pobedila u rijalitiju:

- Šeta često po pijaci, svi ga znaju. Neki ga vole više, neki manje, ali nikada ne pravi incidente. Pričalo se da mu brat pomaže finansijski, a i Luna. Kad je pobedila u rijalitiju on je sve častio pićem, bio je mnogo ponosan. Stalno priča o njoj i hvali je, vidi se da je obožava. Kad je u kraju, navrati i do kladionice, voli da odigra koji tiket.

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Komentari (2)

gasa

17.10.2019 09:43

gagi ce pod sator.

Đeka

17.10.2019 17:22

Mogla bi Luna da se postara za stan. Ali mrzi je da ustane iz kreveta. To joj je radno mesto.