gagi đogani
Screenshoot Youtube
Gagi Đogani

E-Stock/Mirko Rodić

Gagi Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

U kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko, otkrio je u razgovoru za „Alo!“ Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još uvek nije zakopao ratne sekire s Anabelom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže, otkako mu je ćerka priznala da i dalje gaji osećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude srećna i zbog toga je podržava u nameri da se pomiri sa njim.

Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

- Otkako je Luna izašla iz „Zadruge“, najvažnije mi je da bude dobro i da je srećna. Zašto se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to meša? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvek ću podržati da moje dete bude sa čovekom koga voli, a tokom razgovora sa njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili ona njemu, ne razumem? Zašto ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi? - priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

- Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspeti da ih razdvoji ukoliko se radi o pravoj ljubavi. Ako postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Deca ne smeju da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se mešamo u život i odluke. Mi smo sami birali sa kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla - priča Gagi i dodaje:

Anabela Atijas

E-stock/Kobra

Anabela Atijas, Foto: E-stock/Kobra

- Koliko god da smo roditelji, sebično bi bilo da oduzimamo ljubav onih koji se vole. Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav - kaže Đogani i objašnjava da će ukoliko dođe do pomirenja, prvi razgovarati s Markom.

- Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povredi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se mešam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*bu lažovčine koje kažu da su im veze sjajne i da ne postoje sukobi - poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

- Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vreme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako - priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, nasledila njegovu dobrotu.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

- Luna je od rođenja tatino dete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvesna koliko je prelepa i popularna. Kao i mene, i nju prati srećna zvezda i uvek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljena tinejdž momak devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim srećnom i da se izborim za njenu slobodu - zaključuje Gagi za „Alo!“.

Pogledajte BONUS video:

Komšije Goce Božinovska otkrile kako pevačica se ponaša prema njima