Gagi Đogani
Screenshoot/Youtube
Gagi Đogani

Screenshoot/Youtube

Foto: Screenshoot/Youtube

Gagi Đogani pričao je sa nekoliko zadrugara o tome šta misli o Slobi Radanoviću i šta mu sve zamera.

PROČITAJTE JOŠ:

Sloba je bio u vezi sa njegovom ćerkom Lunom, a nakon njihovog raskida su se dešavale neke stvari preko kojih Gagi još uvek nije prešao.

- Nikad se nije javio telefonom da kaže: "Ej, Gagi, hvala na podršci, što si bio tu". Plejstejšn sam mu ja doneo, bio sam tu za njih. Pa, čekaj, kakav je to čovek? - žalio se ukućanima.

 - Pričaš tako škrto o Luni kao da nisi nikad bio sa njom, kao da je nikad nisi voleo. Kakav si ti to čovek? Bio sam kod Draginje, da im dam podršku, žena je bila u haosu, a na kraju je ispalo da se šlihtam - ispričao je Gagi, ali ni to nije bilo sve.

Gagi Đogani

Screenshoot/Youtube

Foto: Screenshoot/Youtube

- Nije hteo na finalu Zadruge da se pozdravi sa mnom. Pa, jesam ja zaslužio to? Čekaj, druže, juče si počeo da pevaš, umislio si da si neka zvezda? Ja ti želim sve najbolje, da si živ i zdrav, sinko moj, ali šta sam ti ja uradio da ti novinarima govoriš da nećeš da se pozdraviš sa mnom? - rekao je gagi.

- Meni nije svejedno. Toliko sam bio uz njih, podržavao sam ga, rekao Luni da bude uz Slobu, video da se zaljubila - ispričao je.

Gagi Đogani

Screenshoot/Youtube

Foto: Screenshoot/Youtube

BONUS VIDEO:

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!

 

Komentari (1)

Đeka

17.10.2019 17:17

Gagi umislio da je napravio veliku uslugu Slobi i da ovaj treba da mu bude zahvalan do kraja života. A ne shvata da je sa Anabelom i Lunom, uništio Slobi brak.