Dorotea Jovanović
Printscreen
Dorotea Jovanović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Doroteina majka je sve vreme dobacivala iako je bila iza kamere. A kada je voditeljka pokušala da je spreči, majka Jovanovićeve odbrusila je:

"Napadate moje dete!"

"Vi niste gost u ovoj emisiji, niko vas ne čuje. Naučite da se ponašate u ovoj emisiji", govorila je Dušica, ali ju je Jovanovićeva prekinula:

"Moja mama se ovako ponaša zato što je boli, ako ona ode, onda idem i ja. Mama, idemo li ili ne? Zovite policiju ako hoćete, baš me briga, napraviću paniku."

Dorotea Jovanović

Printscreen

Foto: Printscreen

Jakovljevićeva je mirnim tonom objasnila Dorotejinoj majci da treba da poštuje i nju i ostale goste u studiju.

"Niko neće remetiti, ko god se pojavi iza kamere, taj ćuti. Kada neko dođe u emisijiu sačeka svoj red. Ja ću vam reći da mnogim zadrugarima sam mnoge stvari znala i nikada nisam ništa rekla, jer je moja savest sasvim mirna. Svako je ispoštovan, ali nepoštovanje mene kao voditelja ne može. Ako nečija majka, otac, tetka, ne mogu da podnesu, ne treba da sede ovde. Ili ćete sedeti ili sačekati, ne ulazim više u priču sa vama. Iz poštovanja, nikada neću izneti informacije koje znam o vama", završila je Dušica u "Narod pita".

Dušica Jakovljević

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

MOŽE LI PERVERZNIJE? Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović otkrila koji je njen fetiš u seksu!

 

Komentari (3)

??????

30.07.2019 18:50

Otkrijte nam kako je to Dorotea saznala identitet gledaoca koji je vredjao u emisiji ? Koja je ovo iscenirana kome(n)dija za "paljenje " plitkoumnih gledalaca ?

Drinka

31.07.2019 11:19

A Davidu dala mikrofon da se javlja iz publike. Nejednaki kriterijumi. Voditeljka se svadjala sa gostima i prekidala ih.

Dasa

31.07.2019 17:12

Zašto joj nije dala mikrofon kao što je dala Davidu?