Filip Đukić
Foto: YouTube/Printscreen

 

Filip Đukić

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Đukić, Foto: Foto: YouTube/Printscreen

Redovni gledaoci rijaliti programa "Zadruga", navikli su na svakakve "gluposti" kada je u pitanju takmičar Filip Đukić, ali se čini da je blamom koji je ispričao u emisiji kod Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša, prevazišao sam sebe.

Naime, u emisiji su priičali o najvećim blamovima, a Filip je, pored situacije koju smo videli u rijalitiju, kada je urinirao po cveću, ispričao svoj još veći blam, koji je mnogima naterao suze na oči od smeha.

Milica Kemez, Filip Đukić

Screenshot Youtube

Milica Kemez, Filip Đukić, Foto: Screenshot Youtube

- Posle neke Nove godine, nakon dočeka, zove me neka riba kod nje, u fazonu sama je na gajbi i ja odem - počeo je svoju priču Filip, pa nastavio.

- Odemo mi kod nje na gajbu, nisu joj tu ni tata, ni mama, a ni sestra. Laganini mi u sobi, krenuli da se mazimo i sve super, kad samo u jednom trenutku, u po radnje, u sobu ulazi sestra. Kada je riba vrisnula, iza nje se pojavi ćale - pričao je Filip u jednom dahu.

Stefan Karić

Printscreen

Stefan Karić, Foto: Printscreen

- Da li se ti zezaš tebra - prekinuo ga je Karić.

- Ma kakvi. Oduzeo sam se, da ti kažem. Bilo je bukvalno kao u filmovima, na brzaka sam se obukao i pobegao kroz prozor. Sreća, pa je u pitanju bila kuća i visina od neka dva metra, inače ne znam kako bih izašao - rekoa je Filip.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.