Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Nakon što su juče, 11. decembra, na vrata roditelja Dragane Mitar zakucali radnici Centra za socijalni rad Beograd, Jadranka Mitar je otkrila gde se trenutno nalazi i šta radi mali Jovan.

Draganina majka Jadranka kaže da je maleni Jovan još uvek kod njih.

- Dete je kod babe i dede srećno - rekla je Jadranka.

Jadranka je rekla da unuk trenutno ima problema sa virusom, ali da se nada da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić.

- On je srećan, malo je bolestan imao je ovih dana temperaturu, ali već je bolje eto dva dana već nema. Nadam se da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić - otkrila je Jovanova baka.

Draganina mama

printscreen

Foto: printscreen

Ona je ispričala i da Siniša uredno viđa svog sina, a da su se otac i sin poslednji put videli pre dva dana.

- Mučio ga neki virus, kao i mnogu decu poslednjih dana. Imao je temperaturu par dana, a kod lekara je bio sa ocem Sinišom i dedom. Tako je on zahtevao, on je želeo samo sa njima da ide - otkrila je Jasmina, a ovu priču potvrdio je i maleni Jovan, koji se uključio u razgovor.

Podsetimo, službenici iz Centra za sociljalni rad su juče posetili Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao  je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović

Screenshot

Foto: Screenshot