Zoran Šumadinac
Screenshoot Youtube
Zoran Šumadinac

Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac je neko ko je zbog zdravstvenih problema napustio „Zadrugu“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je za portal nemazabranjenih.rs otkrio kako teče njegov oporavak i šta trenutno radi u spoljnom svetu.

– Posle izlaska iz bolnice Dedinje dopao sam kući, a desetak dana kasnije izvadio sam konce i prva kontrola je bila više nego zadovoljavajuća. Ne dam se ja lako – otkrio je Zoki i potom dodao:

Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Masanori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori

– Otišao sam malo potom do Beča. Pre par dana sam se vratio i bio sam u Vrnjačkoj Banji. Jurio sam i neke stanove. Želim da kupim jedan jedan u Banji i da tamo povremeno odem i da isperem mozak i toksine. Taj stan će svakako ostati mom sinu, pa neka dete uživa.

Ovo bi inače bio treći njegov stan koji poseduje, jer već ima stan u Gornjem Milanovcu i jedan na Zlatiboru.

Zoki Šumadinac

printscreen

Zoki Šumadinac, Foto: printscreen

Inače, koliko se Zoki brzo oporavio, najbolje govori to što je od prošle nedelje počeo da radi u svojoj agenciji, a naredni vikend kreće ponovo da nastupa.

Pošto je u dobroj formi, zanimalo nas je da li se i kada vraća u „Zadrugu“.

Zoki Šumadinac

V. Đorđević/Alo!

Zoki Šumadinac, Foto: V. Đorđević/Alo!

– Što se tiče „Zadruge“ i mog eventualnog povratka, o tome ne mogu da pričam još uvek, ali čim budem mogao, vi ćete prvi saznati – odgovorio nam je Zoki.

Za kraj razgovora, zamolili smo ga da nam otkrije svoje utiske o zadrugarima, tj. ko je na njega ostavio najjači utisak.

– Ako moram da izdvojim nekoga kao najbolju osobu od zadrugara to su definitivno Jelena Pešić i Stefan Karić, tu je i Suzana, ali i Ivana Veštica, ali one su izašle već. Ne mogu, a da ne spomenem i Jelenu Krunić. Devojka je sasvim na mestu i jako plemenita, ona i ja smo svaki dan mesili hleb za zadrugare, a ja spremao i gibanice. Opet kažem nemam negativno iskustvo kada je „Zadruga“ u pitanju – rekao nam je Zoki na kraju razgovora.

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!