Miljana Kulić
E-stock
Miljana Kulić

E-stock

Miljana Kulić, Foto: E-stock

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su se sinoć uključili uživo na Instagramu za "Alo, čujemo li se?" i otkrili mnoge skandalozne stvari vezane za učešće u rijalitiju.

Podsećamo, Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana iznenada je diskvalifikovan iz "Zadruge 3" zbog nepoštovanja pravila igre i zbog nedolaženja na sastanke. Produkcija nije imala drugog izbora nego da ga najstrožije sankcioniše. Miljana je ubrzo takođe pobegla iz rijalitija jer nije mogla da podnese što on nije tu.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

printscreen

Foto: printscreen

Zola i Miljana se trenutno nalaze u Nišu i ne mogu da odu u Republiku Srpsku jer su granice zatvorene zbog pandemije koronavirusa.

Na pitanje našeg novinara "Od čega sada živite"? Lazar i Miljana su kao iz topa odgovorili:

- Iskreno da ti kažem ja sam sebe obezbedila i svoje dete jer sam ušla u "Zadrugu" sa jednim razlogom, a to je da obezbedim budućnost svom detetu.

Miljana Kulić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Na svom računu trenutno imam oko 180.000 EUR i mislim da će Željko imati više nego dovoljno - završava Kulićeva.

- U "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" ja kada sve saberem ukupno sam zaradio 0 dinara. Nisam dobio ni prebijene pare, a iskreno ne tražim ništa. Imamo ozbiljne planove kojima želimo da se bavimo Miljana i ja, i mislimo da će nam to dosta novca doneti. Prvi projekat jeste da nam je jedna nacionalna televizija ponudila naš mini-rijaliti, a posle toga imamo ponudu da uđemo u još jedan drugi rijaliti, ali zavisi ko će više para da ponudim - rekao je Zola.

Komentari (4)

Zoran 62

04.04.2020 12:45

Pita li se neko kakva je ovo drzava, kad jedna osoba, koja je progonila i maltretirala pevace, dakle, ima neki mentalni problem, uspela da zaradi toliki novac. Pa se onda cudimo sto vrhunski strucnjaci, lekari i ostala pametna mladez,bukvalno beze iz Srbije, jer oni o tom novcu samo mogu da sanjaju. E Srbijo zemljo medju sljivama.

grozda

05.04.2020 08:47

Pa sad vidi budala zajebala srbe. za lazu a gomilu para zgrnula. sta reci. a kad treba znanja kao sada di smo sada mi???

MALI PERICA

05.04.2020 12:50

ako i treba to javno ponizenje nema cenu nego mene vise zanima svi ostali ZA KOJE PARE SU SPREMNI DA SE BRUKAJU a dokle god ima jadnika koji ovo gledaju i gube taj jedan i jadan zivot pored tv,a i treba oni da zarade i to na racun tih jadnika. alaj im ! ! i jednima i drugima ! !

Zile

05.04.2020 16:35

@MALI PERICA - Svaka cas ko je plati toliko i zasta.Da pitamo jednog doktora od kog ocekujemo da nam glavu spasi ima li toliko.ljudi magistriraju i rade za neke bezvezne pare, a ovde se placa prostitucija i to bas dobro.