Sanja Stanković
Screenshot Youtube
Sanja Stanković

Marko Đoković/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Marko Đoković/Alo!

Sanja Stanković nakon svih optužbi da se bavila najstarijim zanatom i pakao kroz koji je prošla nakon svih navodnih optužbi, ona je rešila svima da zapuši usta.

PROČITAJTE JOŠ:


Podsećamo da je Sanja Stanković zahtevala je informativni razgovor sa policijom nakon što su je novinari pitali za poznanstvo sa uhapšenim makroom Mihajlom Maksimovićem i njeno hapšenje krajem 2014. godine, kada je osuđena za bavljenje prostitucijom.

Sanja Stanković

Alo.rs/Goran Todorović

Sanja Stanković, Foto: Alo.rs/Goran Todorović

Svi natpisi su uticali na njeno psihičko stanje, te ne krije da je jedno vreme morala i psihologa da posećuje kako svoje zdravlje ne bi više izlagala riziku. Sanja je danas posetila Prekršajni sud i zahtevala dokaz da nikad nije bila privođena niti osuđivana po nijednom osnovu, a kamo li za prostituciju.

Sanja Stanković

Alo.rs

Sanja Stanković, Foto: Alo.rs

- Ovim putem želim samo da pokažem svim onima koji su me blatili i omalovažavali, nazivali prostitutkom bez ikakvih dokaza, da ja nikada nisam bila privođena niti osuđivana za bilo kakav prekršaj, a ne daj Bože za prostituciju. Ovim papirom stavljam tačku na tu temu, i više ne želim da dajem bilo kakve izjave jer mi je ta tema nanela zla previše u životu, kao i mojoj porodici - zaključila je Sanja!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (3)

koco

01.11.2019 18:45

imas nesto lepo I unistavas pi.

Macha

01.11.2019 18:51

A ZA PROTEKLE PET GODINE?

Storm

03.11.2019 15:29

U policiji se vadi uverenje o nekažnjavanju, u sudu se vadi uverenje da se trenutno ne vodi krivični postupak. Šta je ona vadila u prekršajnom sudu pojma nemam