Zilha
Instagram/Printscreen
Zilha

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Učesnik rijalitija Zadruga 3 Edis Fetić bio je u velikoj ljubavi sa sugrađankom kada ga je navodno zavela njegova sadašnja supruga Zilha Fetić. Naime, Zilha mu je navodno rasturila vezu koja je trebalo da bude krunisana brakom i vradžbinama učinila da izgube nerođenu bebu.

Biznismen iz Novog Pazara pre mnogo godina imao je devojku u koju je bio ludo zaljubljen i koja je bila ljubav njegovog života. On je planirao da se oženi njom i da ona bude majka njegove dece jer su bili dve godine u vezi. I ona je njega volela, klela se u njega i posvetila mu ceo svoj život. Onda se desila prevara sa prelepom Zilhom, koja je uticala na to da pukne ljubav Eda i njegove tadašnje devojke.

"Svi u Novom Pazaru i dalje pričaju o tome što se desilo pre mnogo godina. Edo i njegova tadašnja devojka bili su prelep par, ma svi su se okretali za njima. To je bila ogromna ljubav. Činilo se kao da ništa ne može da ih rastavi niti da se ispreči među njima. Muškarac kao muškarac, poželi nešto drugo, promenu, pa je tako Edo počeo da vara devojku sa Zilhom. Sve je krenulo kao zabava, kao kombinacija, bez obaveza. Edo je rekao Zilhi da ima ljubavi da je ona žena njegovog života, te da ne misli ništa ozbiljno s njom, osim avanture. "Zilha, ja volim svoju devojku, ona je žena života i ona će da mi rađa decu. Ti si mi draga, ali sa tobom je samo avantura. Nemoj da se zanosiš“, rekao je Edo tada Zilhi", tvrdi dobro upućen izvor za Srpski telegraf.

zilha

printscreen

Foto: printscreen

Zilhu su, prema navodima istog sagovornika, veoma pogodile ove reči. Nije želela da bude druga, nije htela da bude seks-kombinacija. Plakala je i jadikovala što se upustila u celu priču, što je sebe tako ponizila I prodala. U meduvremenu je Edova tadašnja veronica zatrudnela, što su bile fantastične vesti za njih dvoje, ali ne i za Zilhu. Edo joj je saopštio da postaje otac i da će morati da prekinu njihovu priču jer ne želi više da vara majku svog deteta.

"Zilha je poludela. Nije znala gde udara. Smislila je pakleni plan da uništi tu ljubav I otarasi se ploda koji je začet. Posetila je vračaru u jednom selu koja je bila opasna. Znala je mnogo toga da radi. "Učini da ta beba umre. Taj plod mora da se zatre. To dete je stalo na put mojoj sreći. Kako znaš I umeš da ga uništiš, da se ne rodi“, rekla je ona vračari", tvrdi naš izvor.

Nije prošlo dva meseca, Edova devojka je prokrvarila! Odmah je prebačena u bolnicu, ali lekar je morao da im saopšti da su izgubili bebu. Slomljen Edo je ponovo pao u ZiIhin zagrljaj i tada ih je njegova devojka uhvatila na delu. Uništena zbog gubitka bebe i izdaje voljenog čoveka, spakovala je stvari i zauvek napustila Novi Pazar. Edo je ostao sa Zilhom, ali nikada nije prestao da je voli.

ZILHA

printscreen

Foto: printscreen

 

Komentari (1)

mish

28.01.2020 15:14

Ajde ljudi ne izmisljajte vise i ne branite ga!!