Edis Fetić
printscreen
Edis Fetić

Goran Todorović

Edis Fetić, Foto: Goran Todorović

Posle ulaska Edisa Fetića u “Zadrugu” situacija se malo razmrdala, što i nije čudno - on je ušao s namerom da bude u vezi sa Draganom Mitar, pa je napravljen ljubavni trougao između Edisa, Dragane i Vladimira Tomovića, što je uvek dobro za rijaliti.

Dragana Mitar se trenutno dvoumi da li da uđe u vezi sa Edisom ili Vladimirom, mada sa obojicom razmenjuje nežnosti.

Danas se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi Edis koji klanja namaz, to jest, moli se Alahu. Sama molitva nije sporna, ali mnogima jeste čovek koji se moli.

Edis Fetić

printscreen

Edis Fetić, Foto: printscreen

- Klanja namaz čovek koji je zbog druge žene ostavio decu, ženu i ušao u rijaliti da se blamira za sve pare! Pa, stvarno mi je muka od ovih lažnih vernika. Rade svakakve gluposti, pa se ispovedaju Bogu i sve im je kao oprošteno. Klanjaju, krste se, a duša ogrezla u grehove - napisala je jedna komentatorka.

Objava je izazvala lavinu komentara, a muslimani koji prate “Zadrugu” mahom su branili Fetićevo pravo da se moli bogu. Neki su podsetili da muslimani imaju pravo na brak sa četiri žene, kao i da je klanjanje 5 namaza dnevno obaveza svakog čoveka islamske veroispovesti, gde god se nalazio. S druge strane, mnogi komentarišu da rijaliti nije mesto za molitvu, i da se Edis ne ponaša u skladu sa svojom verom.

Edis Fetić

printscreen

Edis Fetić, Foto: printscreen

 

Komentari (1)

smor prica

07.12.2019 21:25

Dalila je objasnila savrseno-moze imati ako postuje sve, od toga da NEMA preljube (sto je vec ucinio), da se prva slaze, i da drugu/trecu/cetvrtu istovetno obezbedi (stan, novac, sex)...najlakse je reci “ja sam Musliman i imam pravo”. Ispostuj sve pa se busaj u prsa.