Zadruga 3
Screenshot Youtube
Zadruga 3

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dragana Mitar je večeras vukla Edisa Fetića u kupatilu, zbog toga što je ponovo odbio da razgovara sa njom, jer je bio ljut na nju što je komunicirala sa Markom Đedovićem.

Edo je odmah nakon žestoke svađe otišao do Rajskog vrta, navukao kapuljaču i krenuo da plače. Mitrova ga je tražila po celom imanju, ali nije mogla da ga nađe. Kada ga je nešto kasnije pronašla, Mitrova je odmah skočila na njega i krenula da ga nagovara da priča sa njom.

- Šta radiš ti? Molim te... - pričala je Dragana.

Zadruga 3

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Neću ništa više, skloni se, kad te molim - molio je Edo.

- Pogledaj me samo, molim te... Šta si ti meni sve uradio... Kako da se sklonim? Hoću da me pogledaš u oči - zamerala je Mitrova.
Neću - odgovorio je Edo.

- Dokle ćeš se folirati i glumatati? - nastavila je Dragana.

- Nisi bila tu kad je trebalo. Ne želim da te povređujem i govorim ti neke stvari koje ne mislim, zato me pusti - odgovorio joj je Fetić, ali je Dragana nastavljalja da ga moli.

- Nije to to što sam ja očekivao i to je to. Sviranje ku*cu, povređujem ljude kojima je stalo do mene. Bolje je ovako. I tebi da olakšam, da te ne kanalim. Biću ovde. Ne želim sebi da napravim problem i tebi. Ti si dobra za sve ostale, a najgora za sebe i ljude koji su spremni da poginu za tebe. Ne želim da ti budem s*anje. Imam svoju decu, želim da budem sa njima - nastavio je Edo.

Zadruga 3

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Au, je*ote šta mi reče čovek, da bira između svoje dece i mene. Ti ćeš izaći ovavde, pa ćeš biti sa svojom decom, ne sekiraj se - govorila je uplakana Dragana.