Zadruga 3
Screenshot
Zadruga 3

Screenshot

Foto: Screenshot

Sinoć je organizovana još jedna u nizu emisija "Pitanja novinara", a jedna od gorućih tema u Zadruzi je ljubavni trougao Vladimir Tomović - Dragana Mitar - Edis Edo Fetić. Jedno od pitanja bilo je upućeno Edu u vezi sa ovim odnosom.

- Znaš o čemu ćemo razgovarati. Stekao se utisak da daješ diplomatske odgovore i da se ne izjašnjavaš konkretno kada je u pitanju tvoj odnos sa Draganom Mitar. Taj čin sa Vladimirom ne predstavlja prevaru, jer kažeš da niste zajedno, ako bude sa njim, imaće tvoj blagoslov. Zbog čega onda uvek svoju "prijateljicu" Draganu Mitar odvraćaš od Tomovića, savetuješ je da prekine komunikaciju, itd. To mi je kontradiktorno - istakao je Tanasijević.

- Ja sam rekao da mi se ne sviđa to što radi, a ako želi to da radi, vrlo joj je rano za to. Rekao sam da smo prijatelji, postoje neka osećanja između nas koja su bila i napolju, ali i sad. I dalje ću biti za to da njoj ovde ne treba nikakva veza, nikakav odnos. Protiv dečka nemam ništa i njoj sam rekao da joj to ne treba. Ja sam se vrlo jasno izjasnio da sam ušao kao njena podrška i prijatelj. Šta će biti dalje, ne znam. Ali kao podrška, na meni je da je savetujem - odgovorio je Edo, pa dodao:

- Na tvom Instagram profilu nema slika sa tvojom suprugom. Da li se u tom slučaju osećaš izigranim zbog Dragane i Tomovića? - nastavio je Darko.

Zadruga 3

Screenshot

Foto: Screenshot

- Instagram sam otvorio pre mesec, mesec i po dana, zato nemam slika. Mi nismo u dobrim odnosima poslednjih šest meseci. To je moj profil, mogu da stavim slike sa kim hoću. Nisam hteo (da stavim slike sa suprugom). Nisam očekivao ovo od Dragane, da je izdaja, ne znam, nismo venčani, nije mi supruga, lepo se izjasnila da ulazi kao slobodna žena, ja to podržavam - odgovorio je Fetić.

- Slušali smo kako je Dragana opisivala s*ks sa Tomovićem. Da li smatraš da je Dragana bila iskrena ili Vladimir? Nazvala ga je "Zeka Pekom", kako i to komentarišeš? - upitao je Darko.

- Mislim da su se na kraju složili oko iste verzije i da su bili iskreni. To je to. Ne znam, to je neki njen komentar, ne znam kako to da komentarišem - odgovorio je Edis, pa dodao:

Zadruga 3

Screenshot

Foto: Screenshot

- Uz poštovanje u Vladimiru, ne vidim konkurenciju. Svako donosi svoje odluke, ja tu ne mogu ništa da promenim. Njena je odluka, nisam je ja poljubio, nego ona. Ne mogu ja da utičem na njenu odluku. I nisam ga ja nazvao "Pavle 3", to sam čuo ovde, ne znam ni ko je "Pavle 2", a ni ko je "Pavle 1", tj. znam lika, ali nebitan je - istakao je Fetić.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: