Dušica Jakovljević
printscreen
Dušica Jakovičjević

Screenshot Youtube

Dušica Jakovičjević, Foto: Screenshot Youtube

Finalna nedelje druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" počela je juče, prvo popodnevnom emisijom "Pretres nedelje sa Milanom", a potom i emisijom "Izbacivanje" sa Dušicom Jakovljević, kada su Ljuba Pantović i Lazar Jeremić vašom odlukom napustili trku za glavnu nagradu.

 

Već sam početak finalne nedelje pokazao je da će ovo biti uzbudljiva završnica najgledanijeg rijalitija u regionu, a upravo sa Dušicom smo razgovarali o učesnicima, očekivanjima i utiscima. S obzirom na to da je deset meseci bila uz zadrugare, prvo nas je zanimalo kako se oseća sada kada se približava kraj druge sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana Kulić

Rajko Ristić/Alo!

- Joj ne znam, inače sam u šestoj brzini, sad sam ubacila u neku desetu (smeh). Sad kad sam došla u šminkernicu, kažu mi: 'Ajde smiri se', ali ja ne mogu. Posle sinoćne emisije sam otišla u prodavnicu, kupila sve za doručak, onda sam došla kući, spremila se za spavanje, tu je već bilo oko šest ujutru i onda još sat vremena nisam mogla da se uspavam. Nekako, osećam uzbuđenje. Nemam tremu nikada i jedva čekam taj 6. jul kada će biti finale 'Zadruge'. Što se mene tiče sve je pripremljeno, ja sam pripremljena, haljina je pripremljena i čekamo. Jedva čekam da podignem ruku nekome i proglasim ga pobednikom - rekla je Dušica.

 

Gledaoci su tokom ovih deset meseci aktivno komentarisali dešavanja u najgledanijem rijalitiju, a Dušica je sada po prvi put otkrila šta je po njenom mišljenju obeležilo ovu drugu sezonu "Zadruge".

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

- Sve gledam kroz neku psihološku i sociološku prizmu. Kada je reč o samim učesnicima, mislim da je ovu sezonu obeležila ta čovekova potreba da u takvim uslovima, gde nemaš svojih prijatelja, nađeš nekog svog i da se to održi. Mislim da sve moguće situacije na koje možemo da pomislimo i koje mogu da se dogode jednoj osobi, eto dogodile su se u ovoj sezoni. Kažu da je nemoguće obraditi sve teme u jednom serijalu, a ja baš mislim da smo u tome uspeli - od najboljih prijateljstava, ljubavi koje se rode iz prijateljstva, veze koje se dogode na prvi pogled ili tinjaju, do nažalost stuacija kada smo mogli da vidimo kako se ponaša žena koja voli, a koja je žrtva nasilja. To je sve podiglo veliku prašinu. U suštini, dogodilo se sve ono što se događa svakom čoveku u realnom svetu. Mislim da je onaj koji je pažljivo gledao 'Zadrugu' od 6. septembra pa evo do samog kraja, dobio odličnu lekciju o životu - objasnila je popularna voditeljka i otkila šta očekuje:

- Očekujem haos. Kod nekih će, posle nekoliko dana zatišja, biti ozbiljnih buđenja. Mislim da će se boriti za što veću minutažu i to je njihovo legitimno pravo. To može da se tumači i kao manipulacija svojim okruženjem i gledaocima, ali svako se bori za mesto pod suncem, uglavnom su svi finalisti tu već deset meseci, neki su ubačeni naknadno. Svako od njih je zaslužio da osvoji neku nagradu, nije im lako. Tako da biće svega. Ostanite uz nas do samog kraja - poručila je Dušica.

PREPORUČUJEMO I:

Sanja Marinković

printscreen