NISU SAMO MIKI I KRISTIJAN! Đuričiću neće biti dobro kada ugleda njega na vratima "Zadruge"! Evo ko je novi potencijalni učesnik u novoj sezoni!

Biće to zanimljiva kombinacija profila!

Zadruga ubacivanje
 Foto: YouTube/printscreen

Kao bomba je odjeknula vest da će bivši zadrugar Miki Đuričić, koji je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" diskvalifikovan, jer je udario Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, ponovo postati učesnik u novoj četvrtoj sezoni "Zadruge".

Produkcija je nakon odslužene kazne, jer je Đuričić godinu dana bio u kući sa nanogicom, odlučila da mu pruži još jednu šansu. Miki kaže da se u međuvremenu sredio, a sada je i njegov život dobio totalno drugačiji pravac, jer će u avgustu postati otac. On i njegova izabranica, koja je za sada anonimna, čekaju devojčicu. Mnogi su se obradovali njegovom ponovnom ulasku.

Miki Đuričić
Foto: Alo.rs

Ipak, kako bismo saznali šta o tome misle njegove bivše i žene koje su pretrpele nasilje od njega, zbog čega je bio diskvalifikovan, Suzana Perović i Nadežda Biljić, odlučili smo da ih pozovemo.

Suzana nije želela da komentariše ovu novonastalu situaciju u Đuričićevom životu, a pošto je Nadežda bila nedostupna, pozvali smo njenog dečka Tomu Panića, takođe bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga", koji je prokomentarisao celu situaciju umesto Nadežde.

- Nadežda se malo povukla zbog bebe, ona ne prati tu situaciju, ne zanima je i nema nikakav komentar. Trenutno se odmaramo i spremamo za posao. Ja se od petka vraćam u klub, a Nadežda se sprema za nastupe, takođe i sprema dve nove pesme - otkrio nam je Panić.

Spekulisalo se da ulazi u "Zadrugu" zajedno sa Nadeždom i bebom, a on nam je sada otkrio planove u vezi ovog angažmana.

- Ukoliko dobijem dobru ponudu, ulazim u "Zadrugu". Zašto da ne zaradim neki dodatni novac za porodicu, ali Nadežda i beba ne ulaze, nema šanse da se to dogodi. Ja sam zaštitnički nastrojen prema njima, nismo mi Kulići - rekao je Toma za Alo.rs.

Kako će izgledati susret Mikija Đuričića i Tome Panića, ukoliko on bude učestvovao u novoj sezoni? Ostaje da vidimo. Obojica su poznati po tome što su temperamentni.

Nadežda Biljić, Toma Panić
Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi