Stefan Karić, Jelena Pešić
Printscreen
Stefan Karić, Jelena Pešić

Printscreen

Foto: Printscreen

Zadrugarka Jelena Pešić po ulasku u najgledaniji rijaliti na našim prostorima "Zadruga 3" priznala je da je bila u romansi sa beogradskim zavodnikom Stefanom Karićem. Pešićeva nije htela da ističe svoju vezu sa Stefanom, ali nakon što su cimeri iz Bele kuće saznali za njih, postali su jedna od glavnih tema.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogotovu od kad je Iva Grgurić bacila oko na Stefana, zbog čega je Jelena bila povređena. Jelenina bliska prijateljica, Dijana Jović pristala je da odgonetne mnoge spekulacije o kojima se priča u Beloj kući. Ističe da se sa Jelenom poznaje dugi niz godina, te smo je odmah na početku pitali šta zamera Jeleni.

Dijana Jović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Za sad joj ne zameram ništa, uvek bih našla opravdanje za nju, ali za sada nema nešto što bih joj zamerila - započinje Dijana, te dodaje šta bi pohvalila kod Jelene:

- Pohvalila bih je što je svoja i što je ostala dama kakva je i u privatnom životu.

Jelena Pešić

Printscreen/YT

Foto: Printscreen/YT

Kako je jedna od aktuelnijih tema Jelenina romansa sa Karićem, upitali smo Dijanu da nam otkrije sve detalje njihove veze i zbog čega su stavili tačku na to. Dijana govori da atraktivna zadrugarka nije htela da ističe u prvi plan vezu sa Karićem, ali da njihova romansa nije dugo trajala.

- Njihova veza je počela u februaru ili martu, trajala je nekih dva meseca, više su se oni upoznavali, ali bilo je lepo, postojale su emocije. Svako je imao svoj razlog zbog čega su se razišli. Stefanov je to što Jelena njemu nije pružala mnogo pažnje, dok je ona bila u fazonu da je on nezreo - otkriva Jelenina podrška.
Kao grom iz vedra neba odjeknula je Jelenina fotografija na Instagram profilu Stefanovog oca, Osmana Karića, koji nije imao lepo mišljenje o zadrugarki, nakon što se poverila Marku Janjuševiću Janjušu o vezi sa Karićem. Upitali smo Dijanu da nam prokomentariše Osmanov gest, te nam ona otkriva zbog čega je Stefanov otac to napisao.

Iva Grgurić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Propratila sam šta je Osman napisao. Generalno, mislim da nema loše mišljenje o njoj, on je prvi podržavao kada je ulazila u "Zadrugu". Znam da se njih dvojica ne slažu po stavovima, kada je izbor devojaka u pitanju, tako da me ne čudi ako je promenio mišljenje. Da je lepo, nije lepo, nije ni prijatno, ali mislim da je to trenutna emocija, možda je bio iznerviran. Jelena je dosta hladna i mislim da je to razlog, jer ne pokazuje emocije prema Stefanu - tvrdi Dijana, pa smo je upitali koja je razlika između Ive i Jelene, te Jovićeva otvoreno govori:

- Meni je to stavljanje u koš nečega što ne ide jedno sa drugim. Ne bih rekla ništa ružno o Ivi, ali one su potpuno suprotne osobe. Ne mislim da ih treba porediti, Iva je samo neko ko je spremniji da otvoreno pokaže svoje emocije, da li je igra ili istina, apsolutno je nebitno, ona je samo drugačiji lik od nje, Jelena je ipak iskrenija. I mislim da gospodinu Osmanu treba ostaviti ono što se njemu više sviđa.

Stefan Karić

printscreen

Foto: printscreen

Dijana ističe da smatra da se Stefan ne igra ni sa Jelenom, ali ni sa Ivom, već govori da zadrugar možda nije samo siguran u Pešićkine emocije. Međutim, kada smo je upitali šta zamera Stefanu u odnosu sa njenom prijateljicom, ona otkriva.

- Možda taj nedostatak posvećenosti, taman dođe do Jelene da se ona otvori, on se povuče, ili nešto uradi sa Ivom, i onda se Jelena povuče. Definitivno da je malo posvećeniji bilo bi drugačije - govori Dijana.
Kako se povela priča oko Grgurićeve i Stefana i to da ona nije njegov tip, Dijana ističe da zadrugar voli ženstvene devojke, koje drže do sebe i koje su lepo vaspitane, što do sada nije videla kod Ive, te govori da Karić van rijalitija ne bi bio sa zadrugarkom u ljubavnoj vezi.

- Mislim da se Stefan ne drži Ive, već ona njega, koji su razlozi, u to zaista ne bih ulazila. Ali mislim da Stefan nije lud za njom - govori Jovićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje da li Jelena i dalje voli Stefana, ali i obrnuto, prijateljica otkriva da postoje emocije i to veoma vidljive sa obe strane. Dalje u razgovoru sa Dijanom otkrili smo i kakvo je Jelenino odrastanje bilo. Jelenini prijatelji tvrde da je ona borac u svom životu, te nam je drugarica otkrila i kakvo je njeno detinjstvo bilo. Jelena je pričala o bratu Peci zbog kog je njena porodica morala sve da rasproda, kako bi imali sredstava za lečenje, ali da to nisu doživeli kao tragediju, već da ih je ta situacija još više zbližila.

- Njeno odrastanje je bilo sjajno, ima divnu porodicu koja joj je mnogo privržena. Ima dva brata i generalno, mislim da je to porodica koju svako može da poželi. Bilo je nekih priča o njenom bratu Peci, koji ima Daunov sindrom, ali to je prihvaćeno kao normalno, on je veoma vezan za Jelenu i oni funkcionišu kao jedna prava porodica i baš je podržavaju - ističe Dijana, pa otkriva kako je Jelenina porodica odreagovala na njen ulazak u rijaliti, kao i kakvo je njihovo mišljenje o Stefanu:

- To je bilo jako zanimljivo, ona je odlučila i zvala sve nas da nam saopšti, i to je bilo neverovatno, svi smo bili šokirani. Ali kad smo svi mi prihvatili to, e onda je ona ostala u šoku. Ali svi su super, svi je podržavaju i nema nešto što joj zameraju. I Peca, i Lazar su preponosni na nju. Oni Stefana vole od pre i uvek je bio savršen prema Jeleni, uvek je bio džentlmen. Oni ga i sad podržavaju, ne mogu da kažem da su fanovi odnosa sa Ivom, ali to je sve još uvek početni stadijum.

Pogledajte šta je još rekla:

BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!