Sloba Radanović i Draginja
printscreen
Sloba Radanović i Draginja

printscreen

Sloba Radanović i Draginja, Foto: printscreen

Otkako je Kija Kockar nasrnula nožem na bivšeg supruga Slobodana Radanovića i pretila da će ga ubiti, njegova majka Draginja ne prestaje da plače i u strahu zove sina da se vrati u rodni grad.

Ona ne može da spava zbog stresa, ne pomažu ni lekovi.

- Iako je Sloba dobro i nema ozbiljnije povrede, njegova majka ne uspeva da se oporavi posle saznanja da ga je Kristina napala nožem usred noći. Od drugih je saznala za tu nemilu situaciju kada su , tog jutra, počeli da je zovu i pitaju za Slobu i njegovo stanje. Čim ga je pozvala počela je da jeca, pitala ga je da li je to istina i da će umreti. Ona od tada otežano diše, a lekovi za smirenje ne pomažu - otkriva izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se poverila komšinici, kako izvor kaže.

- Mora neko da mi pomogne, ta budala će ga ubiti! Majka sam i znam da Kristina neće stati dok ne uzme život mog sina - rekla je ona.

- Sloba zbog poslovnih obaveza ne može da dođe kod roditelja i da pomogne da se njegova majka oporavi od ogromnog stresa. Zove je na svakih pola sata kako bi je smirio, ali ona kad god mu čuje glas počne da plače. Govori mu da se plaši da će Kristina kad tad uspeti da ga ubije i da već godinama zna da će se taj odnos završiti kobno - kaže izvor.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

- Kako Kija nije kažnjena i slobodno šeta gradom kao da nije uradila ništa, jadna žena jedva uspeva da trepne, čak ga je uslovila da će biti mirna samo ako se on vrati u Zrenjanin, a on da bi je smirio, slagao ju je da će se do kraja godine vratiti u rodni grad i obećao joj je da će uzeti obezbeđenje - otkriva izvor.

BONUS VIDEO:

Anabela Atijas u vezi sa mlađim muškarcem

 

Komentari (5)

Luka

18.10.2019 09:00

Draginja kriva za sve.

??????

18.10.2019 09:14

Histericnu , na psihijatrijsko posmatranje zbog nasrtanja nozem. "Vazne osobe" koje bolesnica zove telefonom da bi intervenisale u njenu korist, neka se ne mesaju . Nemoj posle da bude kasno !

jaoooo

18.10.2019 09:58

Jadna Vragunja, ko je ne zna skupo bi je platio.. Zajedno sa svojim sinom je napravila Kristini pakao od zivota i plasi se da ce zena od 46 kg ubiti njenog sina od 120kg..ne opravdavam nasilje ni po koju cenu, ali ovi je toliko prebaduvana priča da nema dalje

Terza

18.10.2019 13:06

Dragica je razvod htela i razvod započela.

Stijan

18.10.2019 18:04

Žena je psihopata i pod hitno je treba hospitalizovati.Ona nema kontrolu.Ko je ona da se tako ponaša??????????To je pokušaj ubistva i to treba sankcionisati. Dosta više njenih laži ji manipulacija.... ona je zrela za ludaru....ništa on sa njom nema, niti je imao posle razvoda.Koliko ludaka šeta ulicama grada. Šta je umislila zrenjaninska malogradjanka? Sloba je ne jvoli ,niti jželi da je vidi u svojoj jblizini. Propala jpevaljka ali dobra alkoholičarka i dr. i dr.