Dragana Mitar
Manasori Josida/Alo.rs
Dragana Mitar

Manasori Josida/Alo.rs

Foto: Manasori Josida/Alo.rs

- Od početka smo smatrali da nije trebalo da budemo zajedno u rijalitiju, ali nismo mogli da se iskontrolišemo pred kamerama. Možda bi bilo bolje da smo bili prijatelji, ali bitno je da smo se nakon svega razišli u normalnim odnosima. Svađali smo se tamo i mirili nekoliko puta. Nikog nisam ubila, tako da kad bih ga srela, seli bismo i popričali - počela je ona, pa objasnila zašto je raskid bio neizbežan.

- Raskid je bio logična stvar, jer imamo porodičnih problema koje ne možemo da rešimo. On ima velike probleme u braku. Nije se pomirio sa bivšom suprugom, uvek se slažem s tim da kad nešto pukne ne može da se vrati na staro - ističe ona, a ujedno smatra da su intimne scene bile sasvim normalan deo njihovog života na rijaliti imanju u Šimanovcima.

Dragana MItar

Alo

 Foto: Alo

- Mi smo se ponašali onako kako je to bilo i napolju, ništa nismo folirali. Zaboravili smo na kamere i ja sam se opustila. Imam dete, ali sam mlada i poistovetim se s devojkama. Kao žensko to nije trebalo sebi da dozvolim, kajem se - priča Mitrova, koja tvrdi da joj je najviše nedostajao sin dok je tamo boravila.

"Najviše mi je nedostajao moj Jovan. Odmorila sam se od svega, ne dopada mi se moje učešće, neke stvari mi nisu trebale. Iskrenost me je koštala", sigurna je ona koja je, inače, pre nekoliko dana imala ročište sa bivšim suprugom Sinišom.

Dragana Mitar

Manasori Josida/Alo.rs

 Foto: Manasori Josida/Alo.rs

- Imali smo dva ročišta, jedna tužba je bila od njega. Tužio me je jer sam iznosila navodno klevete na njegov račun i vređala njegov ugled po emisijama. Dok sam drugu tužbu uputila ja njemu za nasilno upadanje u stan - otkriva Dragana, pa dodaje da nije još sigurna čime će se baviti, ali da planira da od septembra možda ponovo bude učesnik "Zadruge 4".

- U nekim sam realizacijama, nadam se da ću do septembra odlučiti čime ću se baviti. Nagomilalo se svega i rešavam jedno po jedno. Nikad ne reci nikad, ali možda posle Nove godine uđem u 'Zadrugu'. Ako mi zafali finansijskih sredstava, naravno da ću ući - kaže sada bivša zadrugarka.

Dragana MItar

Alo

DFoto: Alo

Dragana Mitar tvrdi i da njen bivši suprug ne viđa sina Jovana, kao i to da ne plaća alimentaciju.

- Jovan je sa mnom, ne viđa ga. Ne znam ni kada ga je poslednji put video, zvao je mog tatu da siđe i da mu preda neke poklone. Niti se s njim čuje, niti ga viđa. Ni u kakvom smislu ne pomaže, čak ni u materijalnom smislu. Alimentaciju ne plaća. Prioritet mi je da se razvedem od njega što pre - zaključila je Mitrova.

Pročitajte i: