Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Dragana Mitar

Screenshot Instagram

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Instagram

Bivša učesnica Zadruge, Dragana Mitar preživela je psihičko i fizičko nasilje od svog još uvek zakonitog supruga Siniše Dragutinovića, a koji joj sada preti oduzimanjem sina.

Ona je o njihovoj trenutnoj situaciji pričala sinoć u emisiji "Zadruga - narod pita".

Dragana je otkrila da je na sve moguće načine želela svog sina da poštedi neprijatnih situacija u koje je dolazila sa Sinišom.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja sam se trudila da ga sklonim od bake i deke. On kada vidi moje suze, on ih obriše. Trudim se da pred njega ne pokazujem emocije - pričala je Dragana.

Osim toga, Dragana se osvrnula i na to da je naišla na osude pratilaca na društvenoj mreži jer je prevarila svog supruga i da je zbog toga dobija veoma neprikladne poruke.

Draganinom mužu ISTEKLA zabrana! Siniša došao u njen stan i URADIO OVO!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 07:26 Ispričala sve. Dragana Mitar, Foto: printscreen Bivša modelsica, Dragana Mitar sinoć je u smiji "Zadruga-narod pita", progovorila je o stvarima koje se u poslednje vreme dešavaju u njenom životu. PRAVE VEŠTICU OD NJE! Anabela IZBACILA Markove stvari iz Luninog stana?! Đoganijeva konačno progovorila!

- Pošto sam ja udata bila, neke stvari mi nisu bile dozvoljene. Čitam sad neke komentare i neki kažu: "E, vidi kako ga je prevarila, treba da joj uradi ovo", ja se od toga grozim. Ja nikada svog supruga ne bih prevarila da on mene nije prvi. Ja sam samo htela da on vidi kako je bilo meni - dodala je ona.

 BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!