Dragana Mitar
Printscreen
Dragana Mitar

Printscreen

Foto: Printscreen

Dragana Mitar i njen oženjeni ljubavnik Edis Fetić Edo trenutno su najaktuelniji par u popularnom rijaliti programu "Zadruga". Dok Edis javno vara suprugu Zilhu ona u spoljašnjem svetu ćuti kao zalivena, ni reč nije rekla o rijalitiju.

Povodom cele situacije mi smo pozvali vrhunskog stručnjaka za zvezde, astrologa Dušana Veličkovića, koji je na osnovu datuma Draganinog rođenja protumačio i predvideo kakva budućnost čeka bivšu modelsicu sa svojim sadašnjim izabranikom Fetićem, ali je otkrio i stvari o Draganinom ocu sa kojim javnost do sada nije bila upoznata.

Dragana Mitar i Edis Fetić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Kako komentarišete celokupnu situaciju koja se odvija između Dragane Mitar i Edisa Fetića, postoji li mogućnost da njihova veza možda bude krunisana brakom?

- Devojka je ozbiljan baksuz, Bog joj je dao lepotu, njoj jeste stalo do braka, međutim, ja bih joj posavetovao da čim izađe iz rijalitija ode za Ameriku - započinje Veličković, pa nastavlja:

- Dragana se lepi za starije mušakrce, ali kada bude stvarno odrasla jednog dana i kompletira se kao osoba, ona će sve njih otkačiti i početi da živi neki svoj život. Ona je žena koja trenutno ne vlada sobom, a može biti čak i totalno frigidna, i da svoju lepotu i seksualnost želi isključivo da unovči. Dragana igra neku igru, sveti se, voli da muškarci seku vene za njom i dovodi ih do ludila, a zapravo mrzi muški rod. Jedini muškarac sa kojim ona ima problem je njen otac, vidi se da je on bio prilično težak i ko zna šta im je u porodici sve radio. Mitrovljeva se zalepila za Edisa upravo zato jer je on nečiji otac, nečiji tata. Ona se lepi za takve muškarce koji mogu da joj pruže ljubav, koju joj je otac uskratio kad je bila mala - rekao je Dušan.

Dragana Mitar

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Ono što svakako zanima javnost jeste i to da li je odnos Dragane i Eda deo njihove taktike kako bi se dočepali pobede, ali i da li će se Edis razvesti od svoje zakonite supruge Zilhe?

- Edo se jeste zaljubio u Draganu, a Zilha je u celoj ovoj priči totalno nebitna. Ona je jedna žena vaspitana u duhu vere kojoj i pripada (muslimanka) i to joj na neki način ne smeta. Ne verujem da će se Edo rastaviti od nje zbog Dragane, jer i sam zna da može da ima više žena - otkrio je Dušan.

Komentari (2)

mima

25.01.2020 22:14

bravo ko prstom u zna se sta..

Tanja

26.01.2020 19:50

Otaca???? Ostalo receno, nije bitno.