Dragana Mitar
Ataimages
Dragana Mitar

Ataimages

Foto: Ataimages

Kada smo je pozvali, Dragana nam je otkrila da je trenutno sa sinom Jocom i da se trudi da svaki trenutak provede sa njim, kako bi nadoknadili to što su tako dugo bili razdvojeni.

- Evo sa Jocom sam, uživamo, izašli smo na sokić, posle idemo u kupovinu da trošimo parice koje smo zaradili. Naravno pridržavamo se svih mera koje su uvedene, vidim da je situacija sa virusom ozbiljna, ja u to nisam bila toliko upućena u rijalitiju, sada se upoznajem tako reći sa situacijom - rekla je Mitrova i dodala da je njen brakorazvodni postupak i dalje u toku.

- Imam sledeće ročište 27. jula, znači nastavljam gde sam stala, razvodim se od Siniše, završavam još neke poslove, haos me sačekao napolju - kaže Dragana i dodaje da je išla na informativni razgovor sa roditeljima, koji nisu bili oduševljeni njenim postupcima u ovoj sezoni. 

Dragana Mitar

Ataimages

Foto: Ataimages

- Bili su ljuti, zbog nekih mojih postupaka, što je i logično. Bilo mi je malo teško jer sam morala da im objasnim sve, ali dobro sada smo sve to izgladili  i sve je u redu. Oni su čuvali Jocu svih ovih meseci, tako da je sve u redu, nastavljmo tamo gde smo stali - kaže Dragana. 

Njen odnos sa Edisom se u rijalitiju menjao, imali smo priliku da gledamo kako uživaju u ljubavi, ali su se vrlo često svađali i raskidali. Edis je sinoć izbačen iz rijalitija, a Dragana kaže da je bila u studiju.

- Bila sam tamo kada je izbačen, sačekala sam ga, posle toga smo išli i da jedemo sa nekim društvom. Posle toga smo se razišli. Odlučili smo da oboje odmorimo, saberemo utiske, a onda ćemo se svakako videti da razgovaramo i da vidimo šta i kako dalje. U subotu na finalu ćemo sigurno biti zajedno - rekla je Dragana, dodajući da je njen i Edisov odnos otvorena priča i da još uvek nisu došli do konkretnog zaključka kako žele da se sve završi, to jeste da li ostaju zajedno ili ne. 

Dragana Mitar

Ataimages

Foto: Ataimages

- Po meni to su Anabela i Mensur, realno, samo njih vidim kao pobednike - rekla nam je Dragana na kraju.