Edo i Dragana
YouTube/printscreen
Edo i Dragana

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Poznato je da je Draganu Mitar nakon izlaska iz prethodne sezone "Zadruge" sačekalo neprijatno iznenađenje kada ju je bivši muž pokušao da izbaci iz stana i kada je tako reći na silu ušao u stan. 

Nakon toga Dragana je bila i gošća u emisiji koja je bila veoma gledana, a u kojoj je progovorila o odnosu sa bivšim mužem Sinišom, kada je rekla da je zbog njega trpela psihičko nasilje koje je trajalo godinama.

Dragana i Edo

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Ipak, ono što ona nije rekla je da je u to vreme ona bila uveliko u vezi sa ljubavnikom Edisom Fetićem, sa kojim je i sada u Zadruzi, iako nije zakonski razvedena. Naime njih dvoje su sinoć otvoreno priznali da su uz pomoć kamera, zajedno gledali kako Draganin muž provaljuje u stan. Činjenicu da je bila sa Edisom u to vreme je prećutala, jer je znala da to ne bi pozitivno uticalo na njen imidž u tom momentu.

- Meni su rekli da kad mi obijaju stan može da zvoni alarm, ali su mi rekli da je bolje ne to, nego da mi zvoni telefon i ja uđem da vidim kamere i vidim mrak. Pozovem ga ja i pitam ga: "Šta radiš", on kao "Ništa". Opet uđem u kamere vidim da oni sve iznose. Trebalo im je 12 sati. I sad da li da se vratimo, ili ne - počela je Dragana da prepričava.

- Koja je to tenzija bila... Više je bila na telefonu nego ovako. Policija, ima nalog, nema nalog, novinari - objašnjavao je Fetić.