Dragan Marinković Maca
Screenshoot Youtube
Dragan Marinković Maca

Screenshoot Youtube

Dragan Marinković Maca, Foto: Screenshoot Youtube

Dragan Marinković, Maca, poznati glumac i rijaliti igrač, za jedan srpski portal pričao je o učešćima u rijaliti programima, kao i o voditeljstvu, te i negativnom iskustvu u takmičenjima tog tipa. Maca je objasnio kako stoje stvari i koji su mu planovi.

Dragan je pričao kako se snašao u ulozi voditelja "Zadruge":
"Snađem se ja, pa dobro, to je moj teren, bio sam ja i sa ove i sa one strane kamere, od "Velikog Brata", pa do "Zadruge"..."

Dragan Marinković Maca

Screenshoot Youtube

Dragan Marinković Maca, Foto: Screenshoot Youtube

On je dodao da ne planira da u "Zadrugu" uđe kao učesnik:

"Ne, ne, ne, nemam kad, ne mogu, imam turneje, već rasprodate, evo i april je skoro pun, tako da, nemam kad, a i nije više to moja ekipa, ima par ljudi, mislim, znam ih ja većinu, ali ono..." i dodao:

"Vidi, ja sam bio u "Farmi" tri meseca, i imao dva vezana moždana, mogu misliti, oni su ušli u peti mesec, i nisu ni na pola, ili je to pola, što je ono za rispekt, nije to jednostavno. Na stranu sad, šega, šala, ljudi dođu sa roditeljima za vreme nedeljnog ručka pa su ono: "Nemoj me peglat...", a kamoli ovo, ne znaš mnoge ljude, mnogi su neuredni, aljkavi, neće da operu iza sebe. Znam ja, koliko sam se svađao, sa ljudima sto puta. To su ozbiljni sociolozi i psiholozi smišljali, kako napraviti tu igricu."

Dragan Marinković Maca

Marko Metlaš/Alo!

Dragan Marinković Maca, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Na pitanje da li postoji neka cifra za koju bi ušao u rijaliti Maca je rekao:

"Nudili su mi neke cifre, ali nikada nisam došao do iznosa, bila je nepristojna ponuda, ali ne znam, mislim, nema potrebe, pa ona dva sata, nekad tri četiri, kada sam tamo, pobacao bih ih tamo. Ima normalnih, ali ima i onih ronda, pa: "Njama njama njama...". Znaš, sumnjam da bih mogao."