Miljana Kulić
Printscreen/Dailymotion
Miljana Kulić

Printscreen/Dailymotion

 Foto: Printscreen/Dailymotion

Miljana Kulić tražeći da je izvedu iz rijalitija napravila je dar-mar! Ona je u jednom trenutku počela da baca kamenje iz saksija po "Zadruzi", dok su je cimeri iz spavaće sobe posmatrali u šoku i neverici.

U toku današnje rijaliti radio emisije, međutim, stravičan trenutak bio je prepevan, sa namerom da se malo ukloni tenzija sada kada je već prošlo neko vreme od lomljave. Melodija poznate pesme Anastasije Ražnatović dobro je poslužila za ovaj "skeč".

matora

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Podsetimo, Miljana je toliko urlala i bacala kamenje svuda da je obezbeđenje moralo da odreaguje brzinom svetlosti kako se ne bi dogodilo da nekoga u čitavom tom haosu i pogodi.

- Izvedite me! Izvedite me napolje! Neka dođe moja majka, da vidi da je njegov krevet prazan! Izveli su ga! Izvedite i mene napolje - vikala je ona primetivši verovatno da Lazara Čolića Zole nema u krevetu.

Zadruga

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Pomerite se, ljudi, razbiće vas bolesnica bolesna! Što je ne odvedu u ludnicu? Sklonite se, hoćete da vas pogodi - vikala je Matora cimerima u sobi, dok su pripadnici obezbeđenja pokušavali da obuzdaju Miljanu.