Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Iako mnogi to osporavaju, Đoganijevu ne dotiču negativni komentari. Na vezu s markom Miljkovićem odlučila je da stavi tačku, a sada će se posvetiti muzičkoj karijeri. Kako je otkrila njena majka Anabela, Luna je i dalje pod stresom, ali će sve prebroditi uz pomoć porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

- Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za moju ćerku. Ona je sada konstantno na nekim snimanjima i slikanjima od izlaska iz “Zadruge”, pa uopšte nema ni minut slobodnog vremena. Ja sam sve vremeuz nju i bukvalno se javljam na njen telefon – rekla je Anabela, koja je potvrdila da će Luna snimiti pesmu koju je za nju napisao Darko Dimitrov.

- Istina je, danas putujemo za Skoplje, gde će Luna snimiti svoju prvu pesmu i ja se mnogo radujem zbog toga – rekla je Anabela, koja nije želela preterano da komentariše one koji nisu podržali njenu ćerku.

S druge strane, kako se saznaje, Anabela će ispuniti još jednu želju svoje ćerke Lune, koju je ova izrazila još tokom prve sezone rijalitija.

Luna i Anabela, Foto: Screenshot Youtube

- Jedna od mojih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka devojka koja ima nedostatak treba da ga nadoknadi. Neću preterivati sa veličinom, biće srazmerni mojoj konstituciji – izjavila je pre godinu dana modna blogerka, a ta želja će joj se sad i ostvariti.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Atijas-Đogani, nakon što snimi pesmu u Skoplju, Luna će zajedno s majkom otići na konsultacije kod hirurga.

Anabela Atijas, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Iako ima lepe grudi, Luna je rešena da ih uveća za broj. Anabela je savetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije. Luna bi volela da nove grudi promoviše u spotu koji će snimiti za svoju prvu pesmu, a majka će joj ispuniti sve želje – kaže izvor.

BONUS VIDEO:

Prvi intervju Lune Đogani posle POBEDE! Molila Marka da se pomire, pa osula paljbu po njemu! Dotakla se i njegove MAME